Gönderen Konu: Saç ekimi öneri  (Okunma sayısı 249 defa)

Demro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi öneri
« : 02 Haziran 2023, 20:08:37 »
Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandan beridir formu takip ediyorum. Sonunda saç ekimi yaptırmaya karar kıldım. Yaş 26 herhangi bir ilaç kullanmadım. Önerilerinizi bekliyorum

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi öneri
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2023, 20:12:15 »
bu kadar güzel donör nadir bulunur. önlerinizdeki saçlar minyatürleşiyor vakit kaybetmeden finasteride başlayın
ve en önemlisi iyi bir merkez seçin. bunun için forumda biraz göz gezdirebilirsiniz

Demro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2023, 20:18:42 »
Yorumunuz için teşekkür ederim. Şahin ÇELİK ile görüştüm bana dökülmenin devam edeceğini ve 2. Ekime de hazırlıklı olmamı istedi. Finasterid kullanmak istemiyorum. Sağlık benim için görsel güzelliğin önünde geliyor

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2023, 20:28:20 »
Yorumunuz için teşekkür ederim. Şahin ÇELİK ile görüştüm bana dökülmenin devam edeceğini ve 2. Ekime de hazırlıklı olmamı istedi. Finasterid kullanmak istemiyorum. Sağlık benim için görsel güzelliğin önünde geliyor
finasteride kullanmayacaksanız doğru demiş. maalesef dht baskılamadan dökülmeyi durdurmak şuan için mümkün değil
seçebileceğiniz en iyi merkezlerden birini seçmişsiniz tebrik ederim umarım hayırlısı olur

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2023, 20:53:16 »
Kendi saçlarınız çok iyi durumda gözüküyor. Bence hızlı bir dökülme yaşamazsınız. Finasterid kullanmamanız doğru bile olabilir. Açıklık ve donör ekime çok müsait. Zaten Şahin Bey ile görüşüyorsanız donörü de yormaz 2. ekime mutlaka stok bırakır. Ben olsam öndeki o saçları da yok sayıp o kısma da ekim yaptırırdım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2023, 01:54:49 »
Saç tellerin ve donörün harika 4500 grf işini görecek

Demro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2023, 10:23:47 »
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacam

Demro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Haziran 2023, 12:19:02 »
Asuman hanım mı sizce Şahin ÇELİK mi

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2023, 17:41:23 »
Asuman hanım mı sizce Şahin ÇELİK mi
biri pendikte diğeri ankarada. ikisi de güzel merkezler hangisi yakınsa oraya bakabilirsiniz sizin tercihiniz

Facebook Twitter Instagram