Gönderen Konu: 4900 greft bilgehan yildirim. 23-11-2017  (Okunma sayısı 57715 defa)

matrix53

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
4900 greft bilgehan yildirim. 23-11-2017
« : 24 Kasım 2017, 14:00:48 »
Forumdaki arkadaşlara selam olsun. Uzun arastirmalar sonucu bende ekime karar verdim arkadaşlar. Alanin geniş olmasi kafamdaki en buyuk soru işaretiydi. Hayirlisiyla ekimi yaptirdik sureci sizinle paylasmak istiyorum, sizin degerli yorumlarini bekliyorum arkadaslar

matrix53

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 4900 greft dr.bilgehan yildirim.
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2017, 14:05:25 »
Buda ekimden sonraki fotolar bugun ikinci gunumuzdeyiz yorumlarinizi bekliyorum

canbaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2017, 14:15:57 »
Hayırlı olsun ekiminiz umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

hscagri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2017, 14:16:54 »
Hayırlı olsun abi sabretmen gerekiyor Allah sabır versin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2017, 14:17:47 »
Hayırlı olsun , forum İçin ciddi fayda sağlayacak bir konu olacak... aynı netlikte fotoğraflarınızı merakla takip ediyor  olacagız

matrix53

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Kasım 2017, 14:26:47 »
Saolun arkadaşlar bu sureci sizinle paylaşmayi dusunuyorum sonuna kadar, benim kadar acikliğa sahip ve ekime cesaret edemeyenlere belki bi katkim olur😀

ozi3838

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Kasım 2017, 14:46:09 »
Hayırlı olsun inşallah istediğiniz saçlara kavuşursunuz.Sizin ensede çok sık durmuyo inşallah donör alandan bi sıkıntı yaşamazsınız.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Kasım 2017, 15:12:33 »
hayırlı olsun. gönlünüzce sonuçlanmanızı umuyorum. çok iddalı bir ekim olmuş. nw7 seviyesinde tek seferde açıklığın tamamına ekim yapıldığına şahit olmamıştım. yalnız dönor zayıf görünüyor. ordan 4900 greft nasıl aldı, merak konusu doğrusu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Kasım 2017, 17:28:19 »
Bu kadar geniş alana saç ekımı yaptırmayı her nekadar doğru bulmasamda (çünkü tatmın edıcı sıklık oluşmassa saçları donör deki izlerden dolayı kısa kestırme kazıtma şansıolmayacak) umarım sizin için mutlu edici bir sonuc olur. Hayırlı olsun
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2017, 17:53:20 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Kasım 2017, 20:26:11 »
Bu kadar geniş alana saç ekımı yaptırmayı her nekadar doğru bulmasamda (çünkü tatmın edıcı sıklık oluşmassa saçları donör deki izlerden dolayı kısa kestırme kazıtma şansıolmayacak) umarım sizin için mutlu edici bir sonuc olur. Hayırlı olsun
Hintelle katılıyorum. Ayrıca donör bölgedeki saçlar zayıf ve seyrek duruyor. Bu ekimden tatmin edici sonuç çıkması zor ve ekilen çıksa da  yanların 1 numaraya vurup  kel hali kadar doğal ve güzel duracağını pek düşünmüyorum. umarım ektiren arkadaşı mutlu edebilecek sonuç çıkar. Bunu saçını ektiren arkadaşın morali bozulsun diye demiyorum ama estetik cerrahı olan bir doktor böyle bir açıklık ve dönördeki saç kalitesi ile donür kapastesini birlikte düşündüğünde  ekimin yapılmasını  uygun bulmaz diye düşünüyorum .

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2017, 20:38:01 »
+ 1

matrix53

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2017, 22:25:53 »
Valla haklisiniz arkadaşlar, baştada dediğim gibi benim en buyuk terettutum buydu alan geniş guzel olurmu diye.. ama iki kişiye birisi benim alan genişligiyle ayni diğeri bana gore daha iyi olan arkadaşlarin ekimini gozumle gorunce fikrim değişti. Birisi yilini foldurdu diğeri yedinci ayinda gercekten muhtesem oldu onlarinki, bizimkide inşallah iyi olur bakicaz birlikte iste

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Kasım 2017, 11:41:51 »
Haırlı ve geçmiş olsun.Merakla bekliyorum ben de sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Kasım 2017, 12:01:22 »
Valla haklisiniz arkadaşlar, baştada dediğim gibi benim en buyuk terettutum buydu alan geniş guzel olurmu diye.. ama iki kişiye birisi benim alan genişligiyle ayni diğeri bana gore daha iyi olan arkadaşlarin ekimini gozumle gorunce fikrim değişti. Birisi yilini foldurdu diğeri yedinci ayinda gercekten muhtesem oldu onlarinki, bizimkide inşallah iyi olur bakicaz birlikte iste

alan genişli aynı peki malzeme kalitesi aynımı donör yogunlugu saç telı kalınlığı bunlarıda degerlendirdinizmi karşılaştırırken göz kararı.  arkadaşınızla önemli hususlar sonuc kalıtesi bunlara baglı tabiki başarılı bir operasyon dan sonra. Eger bunlarda hemen hemen aynıysa sizde arkadaşınıza benzer bir sonuç alırsınız.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2017, 12:18:52 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

matrix53

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Kasım 2017, 13:10:14 »
Normalde bende iki seans dusunuyorum ve sacnvizgisinin daha geriden alinmasini istedim ki seyrek kalmasin diye, ama doktor bey sac koklerinin cok saglikli oldugunu, tek seansin yetecegini soylemesi neticesinde komple alana ekip yaptirdik. bakip gorucez eger seyrek olursa belki ikinci bir seansda dusunebiliriz. Doktora sordum ikinci bi seans dusunsem kalan donorler yetecekmi diye, ama merak etme tek seans yeterli olur dedi, bakicaz iste

Facebook Twitter Instagram