Saç Ekimi Sonuçları
Finasterid, hormonların daha aktif olduğu 20 yaşların başındaki kişilerde yan etkisi daha sık görülüyor sanki. 30 dan sonra kullananlarda yan etki yaşayan hemen hemen görmedim. Tamamen benim düşüncem.Bu arada geçmiş olsun. umarım toparlar. Böyle bir şey daha önce hiç görmemiştim.
bence xpecia kullanın ben kullandım saclarımda kalınlasma oldu yanında biotin 1000mg kullanıyorum bittikce yeniliyorum.
Toparlamış sıklaşmış mevcut saçların mı kalınlaştı yoksa çıkan hissettin mi son paylaşımına göre ? kel-saçlı-kel-saçlı bir süreciniz olmuş umarım bidaha öyle sıkıntılar yaşamazsınız
ESKİYE GÖRE ÇOK ÇOK İYİ,AMA İLK FOTOLARINA GÖRE YOĞUNLUK AZALMIŞ KARDEŞİM SANRM...AMA BEKLEMEDE KAL BAKALIM 2-3 AY DAHA
şuan gayet güzel toparlandı.eskisi kadar olmasa da. Bugün Hisar hastanesiyle ikinci bir ekim için anlastim ve ödeme yaptim. 2500 yada 3000 greft ekilecek. Ön çizgi yarım santim aşağıya indirilecek gerisi siklastirma. Ama saç ekimini yaz aylarında yaptiricam
Ozaman şimdiden hayırlı olsun diyelim. Paylaşımlarını merakla bekliyor olacağız matrix5334