Kardeş çok üzüldüm. Forumda efsanesin gerçekten ara ara girer bakarım fotolarına sırf terapi olsun diye. Valla üzüldüm ya.
Hatırlarsan seninle konuşmuştuk ve hatta bilgehan beylede sonrasında bir görüşmem olmuştu. En nihayetinde dr hakan doğanayın ekibinde karar kılmıştım.
Bu konuyla ilgili benim bir fikrim olabilir. Benim düşünceme göre, Ekim sonrası deri altına bırakılan gretleri, yine bu mikro bıçaklar birbirine yakın açılan kesiler aracılığı ile ekilen grefleri besleyecek yeni kan akış kanalları oluşuyor. Bu oluşan kan akış kanallarının bir ömrü var.bir süre sonra bunlar kapanıyor. eğer o bölge düzenli uyarılırsa ömrü oldukça uzayabiliyor. Bunu uyarmanın en bilindik yolu, ''DERMAROLLER'' dir çoklu iğneleri bulunan bir merdanenin derinin üzerinde yürütülmesi sonucu deride mini kesiler oluşur ve yine umulurki, henüz deri altında ölmemiş greftlere doğru bir kan akışı devri başlar.benim kişisel araştırmalarımla sabittir. Benim sonucum iyi olmasına rağmen dermaroller e başlayacağım.3-5 güne.
Not: Lütfen bu söylediklerimi dikkate alarak 15 gün arayla bu sistemi bir dene. bu mecrada kuru sıkı atıp tutan malesef çok belki hayatında hiç ekim yaptırmayanda var bu kişiler arasında. Ve hatta iddia ediyorum bunların çoğu saç ekim merkezlerinin bayan satış temsilcileri.😂😂