Gönderen Konu: 4900 greft bilgehan yildirim. 23-11-2017  (Okunma sayısı 57721 defa)

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 4900 greft bilgehan yildirim. 23-11-2017
« Yanıtla #255 : 15 Ekim 2018, 16:17:16 »
Bu iki örnek incelenmeli bence şuan bu sitedeki en önemli problem olabilir 2 yıldır takip ediyorum ilk kez ikiniz gibi de gördüm ekilen saçların agrasif dökülmesini o sıklıkdan nasıl bu hale geldi genetik olarak dökülmeye en dirençli bölgeden alım yapılıyor acaba ekim hatasından mı mevsimsel mi yoksa ekilen saçların Ekimden önceki yerlerine göre ömürlerimin daha kısa olması mı( kişiden kişiye değişiyor belki ömürleri belki) büyük bir sorun bu bence saç ektiren herkes için özellikle sizler için bu sıkıntılı süreci maalesef tecrübe etmişsiniz bunun sebebini öğrenmek lazım bence doktorlarda ilk kez tecrübe ediyorlardır çünkü onca yorum okudum 100 lerce Ekim inceledim asla böyle birşeye şahit olmadı yeni bir başlık açıp tartışılması gerekiyor sayfa admini hintel bu konuyla ilgilenirse sevinirim çok geçmiş olsun ikinize umarım düzelir hiç mantıklı değil bu durum

matrix5334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #256 : 15 Ekim 2018, 16:51:30 »
Bu iki örnek incelenmeli bence şuan bu sitedeki en önemli problem olabilir 2 yıldır takip ediyorum ilk kez ikiniz gibi de gördüm ekilen saçların agrasif dökülmesini o sıklıkdan nasıl bu hale geldi genetik olarak dökülmeye en dirençli bölgeden alım yapılıyor acaba ekim hatasından mı mevsimsel mi yoksa ekilen saçların Ekimden önceki yerlerine göre ömürlerimin daha kısa olması mı( kişiden kişiye değişiyor belki ömürleri belki) büyük bir sorun bu bence saç ektiren herkes için özellikle sizler için bu sıkıntılı süreci maalesef tecrübe etmişsiniz bunun sebebini öğrenmek lazım bence doktorlarda ilk kez tecrübe ediyorlardır çünkü onca yorum okudum 100 lerce Ekim inceledim asla böyle birşeye şahit olmadı yeni bir başlık açıp tartışılması gerekiyor sayfa admini hintel bu konuyla ilgilenirse sevinirim çok geçmiş olsun ikinize umarım düzelir hiç mantıklı değil bu durum
aynen daha önce bir örneği olsa ne yapacağımızı bilirdik. Ama şuan neden kaynaklanıyor ne yapicam hiçbir fikrim yok

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #257 : 15 Ekim 2018, 16:58:27 »
çok geçmiş olsun resmen nazar değmiş be abi. ama dökülme olması sahiden rastlanmamış bişey bence geri gelir o saçlar nasıl diplerden çıktıysa kökü hala içerdedir diye düşünüyorum

matrix5334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #258 : 15 Ekim 2018, 17:05:08 »
çok geçmiş olsun resmen nazar değmiş be abi. ama dökülme olması sahiden rastlanmamış bişey bence geri gelir o saçlar nasıl diplerden çıktıysa kökü hala içerdedir diye düşünüyorum
dediğinde haklılık payı olabilir çünkü dökülürken köklü şekilde dökülme olmadı. Ama yaklaşık iki ay geçti çıksa Azda olsa birkaç tane çıkardı ama hiç bişey yok.

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #259 : 15 Ekim 2018, 17:06:06 »
Tekrardan çok geçmiş olsun süreciniz ile ilgili paylaşıma devam ediniz mevsimsel olabilir moralinizi de bozmayın stres berbat birşey her açıdan bizler fikirlerimizi paylaşıyoruz sürecinizi takip ediyoruz belki yaptığımız yorumlar da canınızı sıkıyordur ama dediğim gibi moral çok önemli doktorunuzla iletişimi kesmeyin bu süreçte bence

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #260 : 15 Ekim 2018, 20:55:19 »
Malesef yanlış bilgi veriliyor. Ekim sonrası dökülme olur. Hemde bir çok ekimde dökülme yaşanır. Ekim sonrası  bakım çok önemlidir.  Saç ekiminde greft kadar ekilen bölgede oldukça önemlidir. Siz dolaşımın olmadığı bir alana ne ekerseniz ekin sonuç hüsran olacaktır. Öyle bahsedildiği gibi genetik ömrü daha uzun  olan ense greftleri diye birşeyde son zamanlarda önüne gelenin hitabet olarak tecavüz ettiği bir kavramdır. Ben şahsen bu genetik olayına pek inanmıyorum.  Araştırmak lazım benim yeni saçlarıma ne kullansam yarar. Onu nasıl korurum diye.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #261 : 15 Ekim 2018, 21:34:41 »
Yabancı forumlarda bazı ekimlerin sonuçlanmasının 18 ayı bulabildiği söyleniyor. Koray erdoğan bile ekimin sonucunu 14 aydan önce değerlendirmenin yanlış olduğunu söylüyor. Sizin durumunuz hakikaten sıradışı. Şok dökülme olup olmadığını anlamanın tek yolu beklemek. Yerinizde olsam yeni bir ekim yaptırmadan önce bu sürenin dolmasını beklerim. Bu süreçte saçlarınızın görüntüsü sizi strese sokuyorsa kazıyın gitsin.

matrix5334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #262 : 15 Ekim 2018, 21:36:33 »
Malesef yanlış bilgi veriliyor. Ekim sonrası dökülme olur. Hemde bir çok ekimde dökülme yaşanır. Ekim sonrası  bakım çok önemlidir.  Saç ekiminde greft kadar ekilen bölgede oldukça önemlidir. Siz dolaşımın olmadığı bir alana ne ekerseniz ekin sonuç hüsran olacaktır. Öyle bahsedildiği gibi genetik ömrü daha uzun  olan ense greftleri diye birşeyde son zamanlarda önüne gelenin hitabet olarak tecavüz ettiği bir kavramdır. Ben şahsen bu genetik olayına pek inanmıyorum.  Araştırmak lazım benim yeni saçlarıma ne kullansam yarar. Onu nasıl korurum diye.
valla ben koruyamadım kullandığın ürünleri memnuniyetiyle birlikte paylaş da faydalanalım. bı ekim daha yapicam galiba

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #263 : 16 Ekim 2018, 01:32:15 »
İlk günden beri x pecia tablet ve biotin 1000 kullanıyorum. Proscar 5mg kullanıyorum siz kullanmam derseniz anlarım.nede olsa içinde finasterid var. Birde  kullandığım sebamed anti hair loss 400ml şampuan var. 5 dakika masaj yapar gibi yedirip kafa kızarana kadar bekleyip sonra yıkıyorsunuz.deriyi kıpkırmızı  yapıyor kanı yüzeye doğru azda olsa hareketlendirdiğini düşünüyorum. Şu anda bakırköy özgürlük meydanından 400 metre aşağıda solda yüzde 50 ucuza satılıyor. Kampanya var. Saç dökülmesine  karşı etkili yazanından alın.

Bunlara ek olarak 15 günde bir dermaroller ve hemen sonrasında (arada bir)  minoxil sprey kullanın çok faydasını görürsünüz.minoxil çok dikkatli kullanılması gereken bir üründür.tavsiyem arada bir 3 ayda bir kullanın.saçınızın bağlı bulunduğu damarları genişleterek kanın  daha çok akmasını sağladığı söyleniyor ama damarları tembelleştiriyor.sonrasında damarlar ona tepkisiz kalarak büzülüyor ve akış tamamen kesiliyor.dikkatli olun o kadar toplamda 3 defa 3 ay arayla kullanmak kâfidir bence ama size kalmış değerlendirin.

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #264 : 16 Ekim 2018, 11:46:11 »
İlk günden beri x pecia tablet ve biotin 1000 kullanıyorum. Proscar 5mg kullanıyorum siz kullanmam derseniz anlarım.nede olsa içinde finasterid var. Birde  kullandığım sebamed anti hair loss 400ml şampuan var. 5 dakika masaj yapar gibi yedirip kafa kızarana kadar bekleyip sonra yıkıyorsunuz.deriyi kıpkırmızı  yapıyor kanı yüzeye doğru azda olsa hareketlendirdiğini düşünüyorum. Şu anda bakırköy özgürlük meydanından 400 metre aşağıda solda yüzde 50 ucuza satılıyor. Kampanya var. Saç dökülmesine  karşı etkili yazanından alın.

Bunlara ek olarak 15 günde bir dermaroller ve hemen sonrasında (arada bir)  minoxil sprey kullanın çok faydasını görürsünüz.minoxil çok dikkatli kullanılması gereken bir üründür.tavsiyem arada bir 3 ayda bir kullanın.saçınızın bağlı bulunduğu damarları genişleterek kanın  daha çok akmasını sağladığı söyleniyor ama damarları tembelleştiriyor.sonrasında damarlar ona tepkisiz kalarak büzülüyor ve akış tamamen kesiliyor.dikkatli olun o kadar toplamda 3 defa 3 ay arayla kullanmak kâfidir bence ama size kalmış değerlendirin.

Ekim sonrası aylarda saça parmaklarla friksiyon yaparak kullanılan ürünler, ekilen greftlere zararlı değil mi? Özellikle damarları genişleten minoxidil. Ve kafayı kızartan şampuanlar falan. O dermarol dediğiniz de ne greft, ne saç bırakan, deriyi sıyırıp götüren birşey değil mi? Bir de 5 mg finasteridi 1 günde mi içiyorsunuz?
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2018, 12:11:02 Gönderen: ormangibi »

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #265 : 16 Ekim 2018, 12:48:35 »
Ben size yanıt vermeyeceğim dostum.sen konu dışındasın ve sualinden anlaşılan amacın başka senin polemik. Okusaydın nezamanlardan sonra kullanılırsa zararlı olmayacağını bilir ve bu soruyu sormazdın. Ve hatta proscar'ı içindeki bir hapı 4 parçaya bölerek günde bir parçasının kullanıldığını sağır sultanda biliyor zaten artık.

Lafım meclisten dışarı,  saç ekim merkezlerinin bayan satış temsilcilerinin forumu polemiklerle antreman sahasına çevirmelerine gıcık  oluyorum arkadaş. Hayatınızda bir defa ekim yapmamış olmanıza rağmen yok ense greftlerinin genetik ömürleri  uzundur yok bizim için  (hasta) müşteri  memnuniyeti gereği yok bilmem şu prosedür daha anlamlıdır gibi bi taraflarından uydurdukları elementleri kılıf olarak göstermeleri beni hasta ediyor.bu forumda bir boktan anlamayan çok profesör var. (Çoğunluğu bayan)

soner55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #266 : 16 Ekim 2018, 14:50:24 »
Ekimin hayirli olsun kardesim, inşallah istedigin gibi olur

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #267 : 16 Ekim 2018, 19:14:31 »
5-6 ay daha şok dökülme olma ihtimaline karşı bekle..
Saçların çıkmış saç üretmiş sonra dökülmüş.damarlanma ile ilgili birşey olabilir belki istersen doktorunun da tavsiyesiye xpecia deneyebilirsin.belki geri gelir saçların!

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #268 : 16 Ekim 2018, 19:19:08 »
Yabancı forumlarda bazı ekimlerin sonuçlanmasının 18 ayı bulabildiği söyleniyor. Koray erdoğan bile ekimin sonucunu 14 aydan önce değerlendirmenin yanlış olduğunu söylüyor. Sizin durumunuz hakikaten sıradışı. Şok dökülme olup olmadığını anlamanın tek yolu beklemek. Yerinizde olsam yeni bir ekim yaptırmadan önce bu sürenin dolmasını beklerim. Bu süreçte saçlarınızın görüntüsü sizi strese sokuyorsa kazıyın gitsin.

ben de 12-18 ay arasi ekim surecinin tamamlandigini okudum

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #269 : 16 Ekim 2018, 20:17:11 »
doktorlar bugün görüşecektiniz ,ne yaptınız hocam ?Çok geçmiş olsun

Facebook Twitter Instagram