Gönderen Konu: Saç ekimi için uygun muyum. Destek lütfen.  (Okunma sayısı 387 defa)

Shadowmaster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi için uygun muyum. Destek lütfen.
« : 01 Haziran 2023, 09:38:31 »
Merhaba arkadaşlar,

41 yaşındayım, saçımın durumunu resimler ile paylaşıyorum. Değerli yorumlarınızı, tavsiyelerinizi rica ederim.

Saçım ince telli ve yumuşak, son 4 senedir saç dipleri için gölgelendirme tozu ve üstleri için saç tozu kullanıyorum. Bu durumdan oldukça sıkıldım, sürekli bir işçilik gerekiyor.  :) saçımın saç tozu ile görüntüsünü de gönderiyorum. Tozlu veya tozsuz aslında resimdekilerden daha iyi görünüyor, banyoda spot ışık altında çektim. Daha az seyrek duruyor normalde.

Kafamda olan 3 seçenek var, üçü için de yorumlarınızı rica ederim.

1) Tedavi olmak (ilaç, roller vb.), saçı sıklaştırıp belirli bir noktaya getirip kullanmak. Ne derece sıklaşır bilmiyorum, bu saç tipi için tecrübe edenler bilgi verebilirse sevinirim.
2) Ekim ayına kadar tedavi olmak ekim ayında saç ekimi gerçekleştirmek. Bu saç tipi ve donör bölgesi ile sizce nasıl olur, tatmin edici sonuç alır mıyım. Bu tip dökülmeler için başarılı, mevcut saçlarımı da koruyacak bir ekim merkezi önerisi olan varsa açığım. Asuman hair, Serkan Aygın vb. fiyat skalalarında.
3) Kafayı komple kazıtıp saç işini artık dert etmemek, tipim armut gibi oluyor ama artık son çare bu yapacak birşey yok. Tedavi ve ekimden güzel ve pürüzsüz bir sonuç alamayacaksam uğraşmak istemiyorum.

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi için uygun muyum. Destek lütfen.
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2023, 09:48:44 »
Yaşina göre saclar iyi aslinda ama fotoğraflar net değil hafif uzaktan net çek donörüde çekin tahmin dttigim gibiyse doğru merkez seçip güzel sonuç alirsin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2023, 01:13:23 »
resimleri biraz uzaktan ve anlaşılır şekmelisin ayrıca donör de net olmalı
Global Moderator

Shadowmaster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2023, 16:16:12 »
Selam,

Yeni resimleri ekledim. Önerilerinizi rica ederim. İlaç, tedavi, Ekim vb.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2023, 18:00:12 »
ilaç olarak finasterid araştır ekim öncesinden başlayın kullanacaksanız alan geniş 2 ekim gerekli güzel bir sonuç istiyorsan
ilk ekimde bu şekilde planlanmalı sonra tepeye bakarsın 1 sene sonra
Global Moderator

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2023, 21:04:20 »
Yaş 41 olmuş bundan sonra antiandrojen kullanmanız pek doğru olmaz.zaten dökülmelerde bu yaştan sonra agresif seyretmez bu yüzden en mantıklısı ekim yaptırmak olur.

monoblok

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2023, 11:00:24 »
Hintell dinleseniz iyi olur.
Hatta bu adamı dinleyip mutlu olmayan da pek görmedim bir saç ekimci saç ekim doktoru bu kadar iyi planlama yapıp yönlendirme yapamıyor.
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Shadowmaster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Haziran 2023, 14:10:56 »
arkadaşlar teşekkür ederim, hintell'in planladığı şekilde benimde hoşuma gitti gayet doğal bir görüntü olur. ekim için görüşmelerde bu resmi kullanacağım.

sizce donör alan sıkılık açısından iyi mi ? ince telli olması kapatıcılığı etkiler mi ?

ön ve arka tek seferde kapatabilecek bir ekim merkezi var mı ? aynı süreci iki kere yaşamak istemiyorum açıkcası.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2023, 14:24:52 »
Hintell'in dediği planlama gayet güzel gözüküyor 2 ekim olarak yapılması daha güzel olur. Tepeyi istersen geriye tarayarak kapatabilirsen belki hiç gerek kalmaz. Bu şekilde 2 kere yaşamamış olursun.

İnce telli saça sahip olmak daha iyi oluyor bence sık bir saç yapıldığında daha hoş gözüküyor. Kalın telli olduğunda kapatıcılık daha kolay oluyor ama ince telli kadar doğal durmuyor.

Facebook Twitter Instagram