Merhaba arkadaşlar,
41 yaşındayım, saçımın durumunu resimler ile paylaşıyorum. Değerli yorumlarınızı, tavsiyelerinizi rica ederim.
Saçım ince telli ve yumuşak, son 4 senedir saç dipleri için gölgelendirme tozu ve üstleri için saç tozu kullanıyorum. Bu durumdan oldukça sıkıldım, sürekli bir işçilik gerekiyor.
saçımın saç tozu ile görüntüsünü de gönderiyorum. Tozlu veya tozsuz aslında resimdekilerden daha iyi görünüyor, banyoda spot ışık altında çektim. Daha az seyrek duruyor normalde.
Kafamda olan 3 seçenek var, üçü için de yorumlarınızı rica ederim.
1) Tedavi olmak (ilaç, roller vb.), saçı sıklaştırıp belirli bir noktaya getirip kullanmak. Ne derece sıklaşır bilmiyorum, bu saç tipi için tecrübe edenler bilgi verebilirse sevinirim.
2) Ekim ayına kadar tedavi olmak ekim ayında saç ekimi gerçekleştirmek. Bu saç tipi ve donör bölgesi ile sizce nasıl olur, tatmin edici sonuç alır mıyım. Bu tip dökülmeler için başarılı, mevcut saçlarımı da koruyacak bir ekim merkezi önerisi olan varsa açığım. Asuman hair, Serkan Aygın vb. fiyat skalalarında.
3) Kafayı komple kazıtıp saç işini artık dert etmemek, tipim armut gibi oluyor ama artık son çare bu yapacak birşey yok. Tedavi ve ekimden güzel ve pürüzsüz bir sonuç alamayacaksam uğraşmak istemiyorum.