Gönderen Konu: Asmed By Dilek Çakır saç ekimi 4000 greft  (Okunma sayısı 17707 defa)

m7hendismi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed By Dilek Çakır saç ekimi 4000 greft
« Yanıtla #76 : 22 Kasım 2024, 15:57:39 »
Yakup dostum güzel günlerde tara saçlarını süper maşallah.

yakupin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 03 Mart 2025, 11:18:55 »
Teşekkürler Hayatında verdiğin en iyi karar diye bilirim dilek hanıma saç ektirmek

Doğallık o kadar önemli ki sanki hiç saç ektirmemişim gibi saçımın saç ekimi olduğunu ben bile unuttum asmed gerçekten bu işte harika ötesi
Kendini seven Asmed saç ektirir benimde çok durumum yoktu ama biriktirip doğru yer seçtim ve şu an çok mutluyum.

Sıklık desen zaten ne ektiyse çıktı
Benim bu kadar mutlu olmama sebep olan Dilek hanım için ne dilesem az gerçekten bu işin piri asmed

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 03 Mart 2025, 14:57:28 »
Ne desen az yakup gerçekten Asmed banbaşka bunuda tecrübe eden anlıyor buradan ne kadar anlatılsa boş doğal gerçek saç gibi bir saç ekimi sonucunun verdiği biz saç derdi yaşayanlar için bunun piskolojisi ağırdır hepimiz biliriz pahabiçilemez bir bi mutluluk bunuda tabi en iyi sağlayan asmed Koray hoca ve Dilek hanım
Global Moderator

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 06 Mart 2025, 00:00:05 »
Teşekkürler Hayatında verdiğin en iyi karar diye bilirim dilek hanıma saç ektirmek

Doğallık o kadar önemli ki sanki hiç saç ektirmemişim gibi saçımın saç ekimi olduğunu ben bile unuttum asmed gerçekten bu işte harika ötesi
Kendini seven Asmed saç ektirir benimde çok durumum yoktu ama biriktirip doğru yer seçtim ve şu an çok mutluyum.

Sıklık desen zaten ne ektiyse çıktı
Benim bu kadar mutlu olmama sebep olan Dilek hanım için ne dilesem az gerçekten bu işin piri asmed

kesinlikle katılıyorum HARİKA BİR SEÇİM HARİKA BİR SONUÇ By Dilek çakır efsanesin.

yakupin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 06 Mart 2025, 14:44:35 »
Ne desen az yakup gerçekten Asmed banbaşka bunuda tecrübe eden anlıyor buradan ne kadar anlatılsa boş doğal gerçek saç gibi bir saç ekimi sonucunun verdiği biz saç derdi yaşayanlar için bunun piskolojisi ağırdır hepimiz biliriz pahabiçilemez bir bi mutluluk bunuda tabi en iyi sağlayan asmed Koray hoca ve Dilek hanım

Sana da teşekkür ederim bana ekim öncesi dürüst şekilde her şeyi söyledin anlattın.
Kimsenin sihirli güçleri yok saç ekiminde olumsuz durumlar da olabilir ama bu işi en kaliteli yapan asmed Olası istenmeyen durumlarda hastasının yanında olan kurumsal kaliteli ve saç ekimini en ince ayrıntısına kadar doğru yapan tek merkez demiştin. Saç ekimi sonucunda istediğimiz gibi olursa dökülmemiş saçlarına kavuşmuş kadar doğal bir sonucun olur demiştin hepsi oldu Allah senden razı olsun. Seni dinlemeden saç ektiren bence çok büyük hata yapar.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 29 Nisan 2025, 14:13:50 »
Süper sonuç olmuş

Mertozeke

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #82 : 19 Mayıs 2025, 22:50:54 »
Hocam takviye ne kullandınız süreç boyunca ?

yakupin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 19 Mayıs 2025, 23:38:51 »
Hocam takviye ne kullandınız süreç boyunca ?

finasterid + xpecia  ve solgar ın bazı vitaminleri wm 2000  dostum

Kullanıcı2333001

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #84 : 19 Mayıs 2025, 23:53:50 »
Finasterid bıraktınmı devam mı yan etki oldumu bırakınca dökülme oldumu

yakupin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 19 Mayıs 2025, 23:59:33 »
Finasterid bıraktınmı devam mı yan etki oldumu bırakınca dökülme oldumu

Hiç bir sorun yaşamadım devam ediyorum zamanla daha güzel gelişiyor çünkü saçlarım
saç ekimimden de çok memnunum olabilecek en güzel sonuç oldu bu kadar güzel bir sonuç hayal bile edemiyordum dilek hanım için ne desem ne yazsam az
sayesinde yenir bir hayata adım attım çok mutluyum özgüvenim yerine geldi
bana daha önce bakmayan kadınlar mesaj atmaya başladı daha ne diyim dostlar dış görünüş her şeyden değerli

doğal olması da çok ayrı bir avantaj kimse saç ekimi olduğumu anlamıyor üstüne ne kadar sık saçların var diye kıskanıyor kadınlar :)

Mertozeke

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #86 : 20 Mayıs 2025, 00:15:21 »
Finasteride saç ekiminden ne kadar süre sonra kullanmaya başladınız ? Saç ekiminden önce kullanmaya başlayın yazıyor bazı yerlerdede.
Sizin süreç nasıl oldu ?

Facebook Twitter Instagram