Gönderen Konu: 20 YAS İLERİ DERECE SAC DÖKÜLMESİ  (Okunma sayısı 1201 defa)

Hanzy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
20 YAS İLERİ DERECE SAC DÖKÜLMESİ
« : 25 Mayıs 2023, 14:05:33 »
Herkese merhaba, yaşım 20 iki üç senedir saçım dökülüyor ilk başlarda saçımı uzattim o sıra çok fazla döküldü sonra keip kisaltincan da dökülmeye devam etti ve hâlâ daha çok ince ve hassas olduğu için dökülüyor yaşım 20 olduğu için bu kadar dökülmesini anlamıyorum geçen yıllarda cildiyeye gidince ırsi dedi ve yolladı bu durumda ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 20 YAS İLERİ DERECE SAC DÖKÜLMESİ
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2023, 14:54:59 »
İrsi bu yaşta tam belli eder kendini 30 kadar yoğun devam eder çoklukla

geces

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2023, 11:37:50 »
Çok vakit kaybetmeden finasteride başla bence
forumda proscar diye arat bilgileri edinirsin

Hanzy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2023, 14:30:22 »
xpecia kullanmam işe yarar mı

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2023, 01:17:51 »
xpecia kullanmam işe yarar mı
xpecia ciddi anlamda saça çok iyi geliyor bana iyi geldi ama yaşım 22 6 aydır kullanıyorum dokulmem baya azaldı baya da kalınlaştı saçlarım. Ama gideni geri getirmiyor sakaklarda sıkıntım var kamufle ederken zorlanıyorum yan etki olarakta cinsellikte bence normal bir insana dönüştürdü beni başka bir yan etki görmedim

Hanzy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2023, 02:44:06 »
ne şekilde kullanmam gerek bunun için doktora mı gitmem gerek

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Mayıs 2023, 04:56:01 »
ne şekilde kullanmam gerek bunun için doktora mı gitmem gerek
xpecia sadece besin takviyesi, proscar ile kullan
eczaneye git ve proscar al. o küçük hapı ise 4'e bölüp her gün iç
yaşın erken diyenlere pek kulak asma seninle aynı durumdayım ve haline ciddi üzüldüm
bir şey yapmazsan saçların süratle gidecek
yapman gereken günlük proscar-xpecia 2 tane- haftada 3 konazol şampuan
dökülenleri geri getirmesi ise pek olası değil
ya dökülmeni frenleyip ekim yapacaksın
yada uzun yıllar minoxidil kullanmayı seçeceksin (kaldı ki işe yarayacağı da belli değil etki etmeyebilir-saçlı deride kaşıntı ve tahriş yapabilir)
sen bir 6 ay kullan dökülme devam ederde dutasteride geç. dökülmen durduğunda da ekim yaptır. saçlar tam bu yaşlarda önemli 30-40'tan sonra değil
yan etkiden endişelenme. sadece başta libidon artacak ardından düşecek. vücut alıştıktan sonra ise normale binecek
bunun sebebi 5 alfa redüktazı inhibe ettikten sonra testosteron yükselmesi, bir süre sonra ise bu testosteronun östrojene aromatize edilmesi. zamanla normale biniyor
ben 19.5 yaşımda dutasteride başladım ve 20'me 1 ay kala ekim yaptırdım şuan dökülmem yok senin de imkanın olunca aynı yolu izlemeni tavsiye ederim
ekim yapmam diyorsan minoxidil denersin. tretinoin kremi ve dermaroller gerekli daha da işe yaraması için. senin tercihin

Hanzy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Mayıs 2023, 14:25:46 »
ne yalan söyleyeyim bu tarz ilaçları kullanmakla ugrasmayı hiç istemiyorum gelecek yıllar içersiinde ekim yapacagım, saçımı kısa kestirip tas kafa modeli devam etmeyi düşünüyorum kısa halinde de dökülür mü acaba

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #8 : 27 Mayıs 2023, 16:20:07 »
Sana Dutasterid kokteyl yapayım dik kafaya iyi gelir hocam
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Mayıs 2023, 19:07:09 »
ne yalan söyleyeyim bu tarz ilaçları kullanmakla ugrasmayı hiç istemiyorum gelecek yıllar içersiinde ekim yapacagım, saçımı kısa kestirip tas kafa modeli devam etmeyi düşünüyorum kısa halinde de dökülür mü acaba
kral kısa kesince saç dokulmeyecek olsaydı hepimiz 3 numara dolasirdik hiç öyle düşünme eğer ilaç kullanmazsan saçlar yakında iptal olur Allah korusun

TruFet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 27 Mayıs 2023, 21:00:27 »
kral kısa kesince saç dokulmeyecek olsaydı hepimiz 3 numara dolasirdik hiç öyle düşünme eğer ilaç kullanmazsan saçlar yakında iptal olur Allah korusun

katiliyorum hatta bazi bilim adamlari uzadikca kan damarina daha siki baglanir ayni agac koku gibi uzun tutmak dokulmesini yavaslatabilir diyor
  • Yaşınız 18
  • Medikal Tedavi fin ve minoxidil kirkland karisim (ml başınan 0.15 mg fin) , dermapen haftada 1 0.75mm , 2 günde bir 1.25 mg fin, tentürdiyot

Hanzy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Mayıs 2023, 00:45:02 »
sagolun arkadaslar dediklerinizi anladım fakat şöyle bir düşüncem var bu bahsettiginz ilaçları bir doktor kontrolu altında kullanım bence daha saglıklı olur bu sekilde kullanmanın bir yolu var mıdır acaba

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Mayıs 2023, 01:58:54 »
sagolun arkadaslar dediklerinizi anladım fakat şöyle bir düşüncem var bu bahsettiginz ilaçları bir doktor kontrolu altında kullanım bence daha saglıklı olur bu sekilde kullanmanın bir yolu var mıdır acaba
doktora gideceksin zaten
dermatoloğa git finasteride kullancam de kan testi yapsın bitti bukadar

Hanzy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Mayıs 2023, 13:24:20 »
finasteride + xpecia yapmam gerekiyor onu anladım peki bu ilaçları ne kadar süre kullanacagım yani atıyorum 25 yaşına dökülme duruncaya kadar gibisinden mi

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Mayıs 2023, 22:54:13 »
finasteride + xpecia yapmam gerekiyor onu anladım peki bu ilaçları ne kadar süre kullanacagım yani atıyorum 25 yaşına dökülme duruncaya kadar gibisinden mi
xpecia kullanman zorunlu değil ama finasteride ömür boyu
en azından saçtan vazgeçinceye veya yeni bir ilaç çıkana kadar

Facebook Twitter Instagram