Saç Ekimi Sonuçları
Bende bölmekte zorlanıyorum ama evet eşit almak daha mantıklı tabi pahalı bir ilaç 1 mg olanı
Açıkliginiz az...donörünüz kaliteli...planlamanız güzel ...kabuk sonrası görüntüde güzel...Guzel sonuc alacağınızi düşünüyorum....seçmiş olduğunuz merkez de guzel bir merkez....Ekimi başkası yapsa bile forumdan takip ettigimiz kadarıyla herhangi bir olumsuzluk durumunda Koray Erdoğan Hastasina sahip çıkıyor...
Kardeşim hayırlı olsun . Çizgiye ve sıklığa bayıldım . Fiyat da süpermiş .bence 6 ay sonra dilek hoca da yer bulunmaz fiyatı da artırır. Düşünen varsa acele etsin 😂
Benim açıklığıma benzer bir açıklık ve aynı merkez. Bir tek sizin ekiminiz Dilek Hanım yapmış. Benim sürecimde de planlama da Dilek Hanımla kısa süreli konuşmuştuk. Ekim çok güzel olmuş. Hayırlı olsun. Özellikle takipteyim.
oni hocam sizin yazdıklarınızı konunuzu bilginizi uzun zamandır takip ediyorum Asmed i seçmemdeki en büyük etkende sizsiniz bu arada size çok teşekkür ederimkaç kişinin doğru saç ektirmesine neden olduğunuzu tahmin edemezsiniz ama ben sizin için çok dua ettim sizin haberiniz olmasa da
Tek amacım yazdıklarımın benzer dertleri çeken insanlara faydalı olması. Açıkcası ben bu bilgi eksikliğini çok yaşadım zamanında ve Hintell sayesinde naçizane öğrendiklerimi başka insanlar bu sorunları yaşamasın diye aktarmaya çalışıyorum. Faydası oluyorsa ne mutlu bana.
Hayırlı olsun mücahit bende Dilek çakıra 10 ay önce saç ektirdim instagram'dan paylaşmıştım hintell'e ekim fotolarımı forumda paylaş dedi ama vakit bulamadım şimdi 10 ayım oldu hayırlı olsun
Abi selamlar lütfen paylaşımısın çok merak ediyorum ? benim için önemli bende Dilek çakır a saç ektirdiğim için
paylaşırım akşama ama Tabi Hintell'e ayıp olur mu ?o bana ilk gün paylaş demişti instagram dan resim attım kendisi bana değil forumda paylaş demişti bende olur dedim ama gece gündüz çalıştığım için mutfakta vakit bulamadım işimden dolayı