Gönderen Konu: Medeks 5100 greft sac ekimi. Yas 43  (Okunma sayısı 2257 defa)

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medeks 5100 greft sac ekimi. Yas 43
« Yanıtla #61 : 19 Haziran 2023, 22:57:11 »
Arkadaslar merhaba. Ekimin 1. ayı doldu. Takviye olarak sadece sabah aksam xpecia tablet kullaniyorum. Ilk prp 2 gun once yapildi.
Artik xpecia tablet haricinde takviye losyon kullanmak istiyorum. Ama kararsiz kaldim. Hair Forte losyon, Prozinc Plus losyon, Evocapil losyon. Bu 3 urunden hangisini kullanayim sizce. Yada bunlarin haricinde tavsiye edebileceginiz bir losyon varmi. Minoxil haric.

hair forte xpeciayı üreten firmanın  ürünü evocapilde fena marka değil ama üçünün arasında hair forte biraz daha kendini kanıtlamış bir marka bu yüzden bence hair forte.

Yakar99

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 19 Haziran 2023, 23:52:16 »
hair forte xpeciayı üreten firmanın  ürünü evocapilde fena marka değil ama üçünün arasında hair forte biraz daha kendini kanıtlamış bir marka bu yüzden bence hair forte.
yorumun icin tesekkurler. Xpecia tablette saw palmetto var. Losyon olarakta procapil iceren urun kullanmak daha mantikli geliyor bana. Evocapil losyonda %5 procapil var. O yuzden tercih edilirmi. Hair Forteye gore

Yakar99

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 21 Haziran 2023, 18:38:35 »
Arkadaslar merhaba. Ekimin 33. gunundeyim. Sok dokulme devam ediyor. Ancak fotoda goruceginiz uzere ekim alaninda bazi alanlarda sac hic yok. Dokulme sonrasi kök hic gorunmemesi normalmidir. Yoksa tamamen dokulen yerde saclar kokuyle beraber mo dokulmus. Tecrubeli arkadaslar yorumlarsa cok sevinirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 22 Haziran 2023, 03:34:25 »
Süreç normal seyrinde şok dökülme sonrası açılan delikler kapanır deri değişir kafa derisi iyileşir
Hiç saç yokmuş gibi görünmesi gayet normal hocam hemen hemen bu herkes de olur ve bir çok insan bunu sorun görüyor:)
Süreç sağlıklı güzel
Global Moderator

Yakar99

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 22 Haziran 2023, 07:47:46 »
Süreç normal seyrinde şok dökülme sonrası açılan delikler kapanır deri değişir kafa derisi iyileşir
Hiç saç yokmuş gibi görünmesi gayet normal hocam hemen hemen bu herkes de olur ve bir çok insan bunu sorun görüyor:)
Süreç sağlıklı güzel
tesekkurler hintel hocam. Icimi rahatlattin.

Facebook Twitter Instagram