Gönderen Konu: Arenamed 5500 greft saç ekimi 24/08/2017  (Okunma sayısı 7064 defa)

xt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arenamed 5500 greft saç ekimi 24/08/2017
« : 23 Kasım 2017, 15:50:54 »
merhabalar,
24 ağustosta istanbul'da 5500 greftlik saç ekimi yaptırdım. şuanda 3. ay tamamlanmak üzere. ekim yaptırdığım merkezle ilgili görüşlerimi 6 ay tamamlandıktan sonra paylaşmayı düşünüyorum. başlık açma nedenim ise donör bölgesinde yaşadığım kızarıklık ve seyreklik problemine buradaki uzman arkadaşlardan tavsiye almak.
bir hafta önce prp yaptırdım. bir ay sonra ise prp+mezotrapi yaptırmayı ve donör bölge düzelene kadar aylık olarak bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. şampuan olarak 2 aydır bayer'in priorin marka şampuanını kullanıyorum. 30 yaşındayım ve dökülme nedeni genetik olarak gözüküyor.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5500 greft saç ekimi 24/08/2017
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2017, 16:19:53 »
Ekiminiz hayırlı olsun ... pek sıkıntı degil donorunuz.. kızarıklık zamanla geçer... seyreklik ise normal sonuçta 5500 greft aldırdınız .

xt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2017, 16:25:19 »
Ekiminiz hayırlı olsun ... pek sıkıntı degil donorunuz.. kızarıklık zamanla geçer... seyreklik ise normal sonuçta 5500 greft aldırdınız .
merkezden 4 ay sonunda donörde boşluk kalmayacak demişlerdi ama bu konuda biraz karamsarım açıkcası. donörün derdinden ekilen saçlara bakmıyorum bile doğru düzgün.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2017, 16:34:43 »
merkezden 4 ay sonunda donörde boşluk kalmayacak demişlerdi ama bu konuda biraz karamsarım açıkcası. donörün derdinden ekilen saçlara bakmıyorum bile doğru düzgün.

beklentiniz ne idi? alim yapilmadan onceki hali ile ayni olmasinimi temenni ediyordunuz?

xt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2017, 16:44:11 »

beklentiniz ne idi? alim yapilmadan onceki hali ile ayni olmasinimi temenni ediyordunuz?
donör bölge için bir düşüncem yoktu açıkcası. estetik bir operasyon mevcut halinden rahatsız olunduğu için yaptırılır. eski halinden daha kötü olması amacıyla değil. ilk iletimde de yazdığım gibi yaşadığım soruna öneri alabilmek için başlık açtım. onun dışında bir amacım yok. 

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2017, 17:12:35 »

donör bölge için bir düşüncem yoktu açıkcası. estetik bir operasyon mevcut halinden rahatsız olunduğu için yaptırılır. eski halinden daha kötü olması amacıyla değil. ilk iletimde de yazdığım gibi yaşadığım soruna öneri alabilmek için başlık açtım. onun dışında bir amacım yok. 

sac tramsferi isminden de anlasilacagi uzere sac koklerinin  yogun oldugu alandan seyrek olan alana transferi ile gerceklesen bir estetik operasyondur.Bu sebep ile alim yapilan yerde mutlaka yogunlik olarak azalma sozkonusu olacaktir.Burada dikkat arz eden husus, yogun bolgenin butunlugunu bozmayacak sekilde seyreltmektir ki, 2000-3000 greftlik ekimlerde bu is gayet kolay olmaktadir.5500 greftlik bir ekim gecirmissiniz , kaldiki alim hassasiyeti konusunda puani dusuk olan bir merkezde ekim yaptirmissiniz,ilgili merkez tarzi geregi alim yaptigi bolgeden ekim sirasinda kayiplari minimize etmek amacli olsa gerek(bu konuda tahmin yurutuyorum) kalin punch kullanarak alim yapan bir merkez. 5500 greftlik alim icin gayet normal bir goruntu soz konusu. ekim oncesi donorunuzu bilemem ama durumunuz kotu degil.. bu hususta cok sikilmayin.. ekilen saclarda cikar kellik kapanirsa psikolojik olarak rahatlayacaksinizdir.
Daha iyi yapilabilirmi idi sorusunu hic akliniza getirmeyin , ozaman isin icinden cok cikamazssiniz.. 8 ay bekleyip durumu cikan saclariniz ile birlikte degerlendirin.
donorunuz gayet normal... en azindan fotolarda oyle gorunuyor..

xt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2018, 15:32:57 »
4,5 ay sonunda donör bölge fotolarını paylaşıyorum.
üstteki fotolar saçları kestirdikten sonra çekildiklerim. önceki duruma göre bir miktar iyileşme var ama sanıyorum ki görsel olarak çok fazla bir düzelme olmayacak ilerleyen zamanlarda. ya da bana öyle geliyor. bundan sonra saçlarımı kısa kestirmemeyi düşünüyorum. daha sık berbere gitmem gerekecek.
şimdiye kadar 2 defa prp yaptırdım donör alana. son bir haftadır da minoxil kullanmaya başladım. şampuan olarak priorin'i kullanmaya devam ediyorum. yakında tabletlerini de kullanmaya başlayacağım. şimdilik durum böyle.

UGURPEKER

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2018, 15:43:32 »
bahsettiğiniz kadar kötü durmuyor aslında

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2018, 16:32:26 »
üstteki fotolar saçları kestirdikten sonra çekildiklerim. önceki duruma göre bir miktar iyileşme var ama sanıyorum ki görsel olarak çok fazla bir düzelme olmayacak ilerleyen zamanlarda. ya da bana öyle geliyor. bundan sonra saçlarımı kısa kestirmemeyi düşünüyorum. daha sık berbere gitmem gerekecek.
şimdiye kadar 2 defa prp yaptırdım donör alana. son bir haftadır da minoxil kullanmaya başladım. şampuan olarak priorin'i kullanmaya devam ediyorum. yakında tabletlerini de kullanmaya başlayacağım. şimdilik durum böyle.

HOCAM SEN UCUZ KURTULMUŞSUN ALLAHIN SEVDİĞİ KULUYMUŞSUN MORALİNİ BOĞMA ARENAMED KAZMA ,BURDA NELER GÖRDÜK SENİNKİ İYİ YAA BENDE 5.000 GREFT EKTİRDİM 12.12.2017 DE Bilgehan Yıldırıma Kızarıklık bende 36.gündeyim tam geçmedi ama düzelir 1 ay içinde,Cildi hassas olanlarda normal kızarıklığın geç gitmesi,sen hele ekilen yeride yolla öncesi sonrası yok sende boyuna donörü çekip atmışsın...

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2018, 16:42:04 »
Daha önce görmüş olduğumuz Arenamed donörlere göre donör iyi gözüküyor  bence saçlarınıza odaklanın ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

xt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Ocak 2018, 15:53:28 »
merhaba,
ekim yapılan bölgenin operasyon öncesi ve bugüne kadar olan sürecinin fotolarını paylaşıyorum

Frkkrf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2018, 16:23:13 »
İlk defa böyle bir ön çizgi gördüm , arenamed çığır açmaya devam ediyor

eral99

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2018, 16:35:49 »
Guzel bir ekim ama sanki tepeden one dogru gelinse daha iyi olur diye dusunuyorum. Arkadas 30 yasinda ve onumuzdeki 10 yil boyunca da dokulmesi tepeden devam edecek.

dtdodi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Ocak 2018, 01:15:41 »

[/
       ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ESKİ ARENAMED EKİMLERİNE GÖRE DONÖRÜNÜZ HARİKA EN AZINDAN BENİM EKİMİME GÖRE SONUÇTA DOKTOR OLMAYAN BİRİSİNE SAÇ EKTİRİYORSUNUZ
        İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA BAŞIMIZA GELENİ ANLADIK AMA 6000 GREFT ÇÖPE GİTTİ VE KULAK ÜSTLERİNDE SAĞLI SOLLU KELOİD SKAR OLUŞTU ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN ÇOK ZOR GÜNLER YAŞADIM ARENAMED SAYESİNDE 120 GÜN YONULMUŞ TAVUK GİBİ ENSE KEL GEZDİM
SİZİN DURUMUNUZ ÇOK İYİ BENCE İNŞALLAH DİLEDİĞİNİZ GİBİ ÇIKAR SAÇLARINIZ .

xt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Şubat 2018, 10:51:42 »
merhaba,

ilk paylaşımımda ekim merkeziyle ilgili görüşümü 6 ay sonunda yazacağımı söylemiştim. 6 aylık süreyi tamamlamış bulunuyorum. öncelikle şunu söylemem gerekir ki gerçekten bu forumda da birçok kez söylendiği gibi çok zorlu ve sabır gerektiren bir süreçmiş. ekim yaptırmayı isteyen arkadaşların çok iyi düşünmeleri gerekiyor. operasyondan sonraki hafta uyku uyuyamadım doğru düzgün, ilk 1 ay dışarı çıkamadım sonrasında da aylarca şapkayla dolaştım. insan içine çıkasım gelmiyordu açıkcası. işe başladıktan sonra 3 ay yemekhaneye gitmedim bi de insanlara aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmamak için.

arenamed ile ilgili görüşlerime gelirsek, daha önce defalarca başkaları tarafından yazıldığı için uzatmayacağım. kesinlikle uzak durun arkadaşlar. hatta bu tarz yerlerin tamamından uzak durun. öncelikle ucuza kaçmayın. kaliteli merkezlerde yaptıracak paranız yoksa yaptırmayın. para biriktirin öyle yaptırırsınız. yoksa bu işlere hiç girişmeyin. gördüğüm kadarıyla bu operasyon 4 bine 5 bine yaptıralacak bir iş değil. yoksa işin ehli olmayan kişilerin eline düşersiniz. ekim yaptıracağınız yeri çok iyi araştırın. ben ekim öncesinde bilerek internetten hiçbir yere bakmadım vazgeçerim diye (ki kesin vazgeçermişim). cahillik yapmayın benim gibi. en az 3-4 yerle gidin görüşün aklınızdaki tüm soruları hiç çekinmeden sorun. kafanızda hiçbir soru işareti kalmasın. her şey içinize sinsin. aşağıda saçların son durumunu görebilirsiniz. ön çizgim fena olmadı gibi geliyor bana. sağ tarafım sola göre hala geride ama yeni saç çıkışlarını elimle yoklayınca hissedebiliyorum. bir miktar daha toparlar sanırım. üst bölge ve vertex te ise önceki duruma göre hiçbir gelişme yok şuana kadar. bundan sonra da pek bir fark olmayacak bence. donör ise tamamen hayal kırıklığı. ekim esnasında bile sağ tarafımdan alım yapılırken bir terslik olduğunu hissettim ve o taraftan alım yapan arkadaşa (serkan Aydın'ın yeğeniymiş) durumu söylediğimde sorun olmadığını sürecin normal ilerlediğini söylemişti. sonuç ortada.

9. ayda son durumu tekrar paylaşırım.

kalın sağlıcakla.

Facebook Twitter Instagram