Öncelikle herkese merhabalar,
Bu formu kuran ve yöneten @Hintell'e teşekkür ederim. Bir ay sonrasına Asuman hairden randevu aldım. Kan tahlillerim doğrultusunda proscar,d vitamini ve xpecia kullanmamı söylediler bu 1 aylik ekime kadar olan süreçte. Ben ek olarak Zn,mg ve OMEGA 3 kullanıyorum. Başka bu konuda tavsiyeleriniz var mı takviye olarak. Ek olarak Asuman hair yoğun olduğundan galiba WhatsApptan konuştugum kişi galiba Özlem hanım ilgisiz geldi. Bu biraz garip geldi bana. Bir de kuzenim Mersin'de murat mantı klinikte saç ekimi gerçeklestirmis. Sonucu çok iyi. Bana da hem fiyat hem performans açısından çok öneriyor. Kararsız kaldım ben de. İşimi şansa birakmak istemiyorum. Asuman hairde ise 2 Ekim planlandı ilki on tarafi sık olacak şekilde ve kalan greftleri tepe kısmına homojen dagitacaklarini söylediler. Bu hoşuma gitti çünkü burada bazı ekimler de sadece on kısma Ekim yapıp tepe kısmı bombos kalmış bu da pek hoşuma gitmedi. Sonuç olarak Asuman hair'de devam mı etmeliyim ve genel olarak ne önerirsiniz? Önerileriniz benim için önemli.
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.