Gönderen Konu: Ekilen saçları tekrar ekimde kullanmak mümkün mü? Yaptıranız var mı?  (Okunma sayısı 439 defa)

mlh9821

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben daha önce bir ekim yaptırdım. Yaptırdığım yerden hiç memnun değilim. Yaşım şuan 22 ve Donörümde hala saç var gür ve kalınlar. 1 sene önce bir tanıdığım vasıtasıyla çok önerdikleri için gittim ve 3500 Greft Uzun DHI yaptırdım. Yapan kişiler ekim öncesi ve sonrası aşırı ilgililerdi. Baş doktor 23 sene ve Ekimi yapan Assistanı 10 senedir ekim yaptığını söylediler. Ama saç çizgisini doğal çizgimin çok altına çekmişler. Alnım ile saç çizgim arasında 4 parmak var ve doğal çizgimle yeni ekim yapılan kısım yetersiz seyrek duruyor. Saç çizgisi gür bir şekilde arkası boş. Bana diyor ki saçına arkaya atarak kullan. Ben sordum o ön kısımdaki saçları alıp tekrar geriye ekebilir misiniz diye Ekilir fakat iz kalır biz doku ile beraber ekiyoruz dedi. Şimdi yabancı forumun birinde de aynısını sormuş birisi doktoru da ona  iz bırakır demiş fakat birisi o yoruma iyi doktorlar olduğunu yetenekli doktorların yapabileceğini söylemiş ve link paylaşmış youtube da belçika vs birkaç ülkede doktorlar tüm saçları almasa bile birkaçını alıp geriye ekiyor ve kötü iz vs bir şey de kalmıyor.

https://youtu.be/hiwy8pvM5z4?t=238
https://youtu.be/sFFSEuVKjuY?t=70
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6026438/

Daha önce aranızda ekim yapıp memnun kalmayıp ekilen saçları donör olarak kullanıp saçın gerisine ektiren oldu mu? veya Yapılan ekimi beğenmeyip lazer ile aldırdığınız oldu mu?

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Foto at

mlh9821

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Foto at

Foto ekledim. İleride o kısıma ekim yaptırmak istesem kapanır fakat fin/dut yan etki yapıyor kullanamıyorum. Arka taraflardan kendi saçım iyice dökülüyor. Saç çizgisini 2 cm geriye çekseler süper olur 2. bir ekimde dökülen doğal saçlara ektiririrdim.

Karakutu

• Hero Member
Şahin Çelik ve Hakan Doğanay a bu işlemi yaptırıp iz kalmadığını yatan arkadaşlar vardı forumda. İncele istersen.

mlh9821

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin Çelik ve Hakan Doğanay a bu işlemi yaptırıp iz kalmadığını yatan arkadaşlar vardı forumda. İncele istersen.

Cevabın sayesinde kafamdaki soru işareti kalktı, Yorumun için çok teşekkür ederim.

Aranızda eğer böyle saçı tekrar geri ektirme işlemi yapan arkadaşlar varsa bu konuya lütfen tecrübelerini yazabilir mi?

mlh9821

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar aranızda bu işlemi hiç yaptıran yok mu ???

baldLion

• Hero Member
Arkadaşlar aranızda bu işlemi hiç yaptıran yok mu ???

Forumda bu şekilde ektiren bir sürü arkadaş oldu konuları var hatta 20 tane vardır rahat ama konuları nasıl bulursun bende bilmiyorum  :)

mlh9821

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arama kısmına "düzeltme yapildi" diye yazınca bir sürü sonuç çıktı evet ve aşırı zor bir işlemmiş söküm işlemi.

Facebook Twitter Instagram