Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar merhaba. Dilek hanım'ın ekimi için fiyatlar nasıl? 1 greft 1 Euro diye bilgi verilmiş. Örnek veriyorum 3.500 greft ekim yapıldı, 3.500 Euro tutuyor... Kuru 32 TL'den mi hesaplıyoruz?
Bizi de bilgilendirirsen çok iyi olur.
Bugün Dilek hanımla görüştüm. Mailde vertex bölgesi ile birlikte 4500 olan adet 3600 e düşürüldü. Vertex bölgesi iptal edildi. Seyrelme var ama ekim gerektirecek kadar değil. Ekim yapılırsa olan saçlar da zarar görebilir dedi. Kısacası 500 ekip 1000 taneden olmayalım gibi bir sohbet. Kısaca, kur indirimi yok hocam 3600 euro maliyet çıkıcak bana.
aldın mı randevu ?
Benimle Alina hanım ilgileniyor. Temmuz ilk haftası gibi konuştuk sayın Hintel. Gemilerde çalıştığımdan dolayı şu gün ekim yaptıralım diye konuşamadık. Ama temmuz ayı net.
Temmuzda fiyat artar Dilek hanımın
3600 euro’ ya göre 1 ay sonra kapora yatırıcam. Artarsa bana yansıtırlar mı bilmiyorum açıkcası
Kapora yatırıp gün alırsan yansıtmazlar belki Ama ben gelicem diyerek temmuzda ararsan O zamam yansır
Mikro motor ile asmed de ekim olursa Asmed mikro motoruda kullanmayı öğretir piyasaya Süper oldu bende donör alımlarının manuel ile çok farkı olacağını sanmıyorum çünkü hesaplama yapmadan alım yapmaz Dilek hanım donör den gene aynı olur ve bence saç gelişimleride harika olur. Zaten Asmed in planlaması ekim sıklığı ön çigi kaliteleri saç yönleri tartışmasız süper. Dolar taşar valla Dilek hoca.
Fiyat neden artıyor ki? Kur sabit degil direkt euro olarak alıyor parayı? 1greft 1euro suan kampanya gibi bisey mi yoksa?