Gönderen Konu: Asmed Saç Ekim Fiyatı Hakkında  (Okunma sayısı 3891 defa)

Ahmet Turan

• Yeni üye
  • *
Asmed Saç Ekim Fiyatı Hakkında
« : 17 Mayıs 2023, 15:52:08 »
Merhabalar;
Asmed ile ekim için görüştüm 5000 - 5500 greft ekim yapılacak 2 veya 3 gece konaklama dahil 180000 tl fiyat verdiler bu fiyat normalmidir. Bana bayağı bi fazla geldi fiyatı bu konu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim Hayırlı günler.

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Saç Ekim Fiyatı Hakkında
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2023, 15:55:55 »
180bin mi yanliş duymadim sanirim,cok iyi ekim yapabilir ama bana göre sinirsiz soygun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2023, 19:56:48 »
Evet fiyaT bu

Ama Dilek Çakır Mikro fue Asmed
3000 bin euro bunuda yeni duyduk bu gün
Global Moderator

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2023, 20:06:44 »
Daha önce neden çıkmadı bu Hintell şimdiki ekim yaptıracaklar çok şanslı:)  2000 2500 euro veren normal piyasaya 3000 euro da verir.

Ahmet Turan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2023, 12:39:37 »
180bin mi yanliş duymadim sanirim,cok iyi ekim yapabilir ama bana göre sinirsiz soygun

Evet doğru duydun yani meil ile dönüş yaptılar bana meil de fiyatı görünce şaşırdım arayıp sordum fiyatı teyit ettiler  bnde vazgeçtim asmed'e ektirmekten.

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2023, 12:46:17 »
Dostum ben ahmet tosunda ektirdim memmnunum konuma bak içine sinerse yaptir,şuan ki fiyati nedir bilmiyorum tam olarak en fazla 25bindir geçenlerde arkadaşim da yaptirdi ordan aklimda kaldi bir çok konusu mevcut incele farkli yerleride incele karar ver.180bin cokmus bee iki yil önce insanlar ev almak için o parayi bankadan çekip yillarca borcunu ödüyorlardi bana fizüli geldi karar senin

Ahmet Turan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2023, 19:05:27 »
Dostum ben ahmet tosunda ektirdim memmnunum konuma bak içine sinerse yaptir,şuan ki fiyati nedir bilmiyorum tam olarak en fazla 25bindir geçenlerde arkadaşim da yaptirdi ordan aklimda kaldi bir çok konusu mevcut incele farkli yerleride incele karar ver.180bin cokmus bee iki yil önce insanlar ev almak için o parayi bankadan çekip yillarca borcunu ödüyorlardi bana fizüli geldi karar senin

Tavsiyen için çok teşekkür ederim Fakat Akl klinikte ektirmeyi düşünüyorum artık hayırlısı sende inşallah ektirdiğin saçtan istediğin sonucu alırsın. :)

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2023, 23:13:50 »
Tavsiyen için çok teşekkür ederim Fakat Akl klinikte ektirmeyi düşünüyorum artık hayırlısı sende inşallah ektirdiğin saçtan istediğin sonucu alırsın. :)

akl den aldığın fiyatı yazabilirmisin kardeşim.

Ahmet Turan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2023, 10:24:01 »
Akl den aldığım fiyat 26000 tl

Facebook Twitter Instagram