Bugün 60. gün. İkinci ayı bitirip üçüncü aya geçiş yaptık.
Şok dökülme sonrası seyrek seyrek çıkışlar oldu, halihazırda çıkmış olanlar uzadı. Ekim bölgesinde kızarıklık devam ediyor, diplerde küçük küçük noktacıklar belirmeye başladı gibi sanki, ama tabi bunu en iyi 3. aydan sonra görmeye başlıcaz heralde, şimdiye kadar ektiren arkadaşlarda ortalama o şekilde oluyordu.
Tepe bölgesi de beklediğimden iyi gidiyor, oradan bir beklentim yoktu ama sonuçta bir 800 greft atıldı oraya da, bakalım sonucu görcez, hala çok bişey beklemiyorum tabi 😊
Her gün yıkamaya devam ediyorum, zaten yaz olduğu için her gün duş alınıyor malum sıcaklardan. Ama yıkarken baya baya normale döndüm. Her yıkamada 3-4 tel dökülme oluyor hala, ama giderek azaldı bu, inşallah durur 😊
2 ay direkt güneş ışığı almamam gerektiğini söylemişlerdi, bu sıcak günlerde dışarda olmam gerektiğinde kliniğin verdiği ince siyah yuvarlak şapkayla takılıyorum, bu şapkaya alıştım bu arada, ilerleyen dönemde de kullanabilirim.
Kaşınmalar devam ediyor, gündüz üst taraf epey kaşınıyor. Klinikle 90. gün tekrar görüşücez. Bu aşamada PRP ve diğer takviye tedavileri konuşabiliri. Onun dışında imzadaki takviyelere devam. 90. günü bekliyoruz bakalım inşallah umduğum gibi olur.
(Ekim bölgesinde, ön sol tarafta bir adet sivilce çıkmıştı, patlatmadım kendi patladı ama kabuk sonrası izi duruyor fotoda da görünüyor, geçer diye düşünüyorum)
Selamlar!