Ekimin 30. gününden selamlar.
Şok dökülme sanki bir tık geç başladı, ama 1 haftadır her yıkamada epey bir saç gidiyor, yıkarken de yumuşak davranmıyorum daha normal hatta serte yakın bi şekilde yıkıyorum ama hala tam dökülme olmadı. Dökülsün diye de çok zorlamıyorum saçları açıkçası, dökülen dökülür. Çoğunluğu I şeklinde dökülüyor saçların, ama tabi arada J V şeklinde de dökülen de oluyor nadir de olsa.
Dökülme kaynaklı ön ve üst bölgeler seyrekleşiyor ve yanlar uzuyor, bu görüntü biraz hoşuma gitmediği için geçen hafta makine ile yanları ve arka-enseyi küçük bir toparlamıştım. Galiba şok dökülme döneminde bunu tekrarlayacağım.
Klinik ile konuştuğumda bugün itibariyle normal bir şekilde duş alabileceğim, sauna ve hamam haricinde normal hayata dönebileceğim söylendi. Bir de 1 ay kadar daha direkt güneş ışığına maruz kalmamam gerektiğini biliyorum, bu yüzden dışarda kliniğin verdiği yuvarlak şapkayı kullanıyorum.
Şu ana kadar şok dökülme olmaması sanırım kabukları geç dökmekden kaynaklı. Bu aşamadan sonra sert yıkamalara başla bence. Giden gitsin önemli olan saç derisinin sağlıklı olması.
Döner bölgen içinde bactoban krem kullan . donör bölgedeki kıl kökü iltihaplanmalarına kesin çözüm olur.
Edgar krem tavsiyen için teşekkür ederim, kullanmaya fırsat bulamadım ama ense tarafındaki kızarıklıklar epey toparladı. Sivilceler oluyor arada.
şok dökülmen yakjında başlar kjabuk sonrası saç ekimi görüntünde çok güzel çene altın çok hızlı iyileşmiş gayet güzel maşallah her şey
Hintell değerli görüşlerin için çok teşekkürler.
Bunlar dışında şunu merak ediyorum bu ekim bölgesindeki saçlar komple mi dökülür, yoksa komple dökülmeden de saç çıkışları yaşanabiliyor mu?