Herkese Güzel sonuçlar diliyorum öncelikle, aranızda yeniyim ektirdiğim günden beri burada takılıyorum ekimleri ve sonuçları görüyorum bilgilerinizle bilgileniyorum, aslında çekindim konu açsammı açmasammı diye en sonunda açmak istedim sizinle bilgileniyorum sonuçta belki kendi sürecimde başkalarıda bilgilenir ve ekim sürecim hakkında güzel sonuçlar için destek alırım diye düşünerekten konuyu açmış bulunmaktayım. Benim saçlarım çok erken dökülmeye başladı liseden beri dökülüyor, ara ara sarımsak mı sürmedim hatta mavi serum bile almıştım ama olmadı, 24 yaşındayım şuan çok bekledim ekim için hem bütçe hem dökülenler dökülsün sonunda güzel bir ekim yaptırıyım düşüncesiyle, Ektirmemin en baş sebebi kendi motivasyonum açısından bu yaşta böyle saçsız olmak istemedim açıkcası, etraftaki sözlere pek aldırış etmem yaşayanlar bilir bu duyguyu zaten bu yaşta abi diyenler sonra yaşı söyleyince noldu bu yaşta diyenler, kısacası kendi yaşıma göre olmam motivasyonum için saçım olması için ektirdim bir çoğunuz gibi, benim serüvenim böyle kısacası, ekim merkezini Serkan aydını seçtim sonuçlar güzel diye pek araştırmaya girmemiştim öncesinde ama ektiği saçlar hoşuma gidiyor, saç tellerim çok ince dendi ekenler bir kökte ne kadar olur dedim normalde 2 3 dediler bende genelde 1 2 öyleymiş, öne ektiler sonradan bir hoca geldi 500 greft daha alıp sanırım tepe bölgeye dağıttı senin için dedi, ekim sonunda yolunda gittiği belki ilerde tepe için gelirsin dendi, kısacası ben memnun kaldım süreçten çok ilgiliydiler sağolsunlar. 10.güne kadar olan resimleri ekliyorum resimlerde üzerine yazdım günleri, sizinde yorumlarınızı bekliyorum İnşAllah.