Merhaba sevgili arkadaşlar, büyüklerim.
Yukarda Yıl,Ay şeklinde belirtmem birazcık komik durmuş olsada biz konumuzla ilgilenelim
19 Yaşındayım, tahminen 1 yıldır forumda araştırma yapıyorum ve aynı zamanda Yaş piştim olan @Duck gibi forumda bilgili arkadaşlarla fikir alışverişi yapıyorum.
Dün itibari ile Finasterid 1/4 başladım, bugün ile beraber 2 gündür kullanmaya devam ediyorum ve nazar değmesin en ufak yanetki herhangi bir belirti yok, belkide yeni başladığımdan dolayı olabilir, İlaç hakkında olan bilgisizliğime verin.
Aşşağıya şuanda güncel olan *saç durumumu* paylaşacağım ve özellikle ilaçtan korkup başlamayan arkadaşlarla beraber takip edeceğim-z.
Not; *1Yıldır korkudan başlayamadım, Her korku duygumda 1 tel saç kaybettim, yada incelttim.*Genetik erkek tipi dökülmem var, 3 erkek kardeşiz, *en küçükleriyim* Abilerimin saçları tamamen benim gibi dökülmeye başlamış ve hazin sonla karşılaşılmış (Kellik yok, Şakaklar, Tepe, Alın genişlemesi, Genel Seyrekleşme)
Sonumu bildiğim için, daha doğrusu gözlerimle şahit olduğum için artık birşeyler yapmam gerekiyor ve merdivenin ilk adımına Finasteridi koydum.(Finasterid harici saç ile alakalı en ufak birşey kullanmıyorum, kullanmayacağım)
Son olarak bilgili arkadaşlardan(büyüklerim, küçüklerim) Finasterid kullanırken nelere dikkat etmem gerektiğini, Ek olarak birşey gerekip gerekmediğini, Test yapacaksam hangi bölümde hangi sebepten dolayı yapmam gerektiğini, Olumlu olumsuz hertürlü yorum, (yardım) beklediğimi belirtmek isterim.
Şimdiden teşekkür ediyorum, Genç yaşımızda başta saç sorunlarından dolayı olgunlaştığımızı öğrenmek hiçte hoş değildi.
Kaderinden kaçamazsın, Fakat yön verebilirsin Güncel Saç Durumu;