Ben kullandım , yanetkilerini ciddi yaşadım bıraktım... yanetkileri prospektüste olduğu üzere 10 günde beni terketmedi. Amacım kimseyi korkutmak degil, finast ne ise yarar , DHT nedir ne görevi vardır vücutta , bakar kullanırsın...
Ekim öncesi donoru güçlendirmek amaçlı 5-6 ay kullanıyım mı diye soran birine kullanabilirsin araştır karar ver derim,bana kalırsa Ekim öncesi olarak kullanılması ekilenlerin tutması konusunda fayda sağlayan bir etkiye sahip.
25 yaşındayım sac kayıplarımın önüne geçmek için önünüzdeki 15 yıl kullanıyımmı diye soran birine ben kullandım tavsiye etmem denemek istersen araştır tahlillerini yaptır tercih senin derim..
Bu yazdıklarım tamamen kendi fikirlerim , anlaşılmayan birşey olduğunu düşünmüyorum ama finasteride in prospektüste belirtildiği kadar masum bir ilaç olduğuna inanmıyorum.. eğer öyle olaydı 20 sine gelen her erkek başlasın kullanmaya? Aylık kullanım maliyeti 5 liralık bir hap... neden kasıyoruz ki ozman? Yanetkileri %1 ise herkez kullandın, %1 lik kesim terketsin ilacı kellik denilen şey %99 oranında tarihe karışsın?