Gönderen Konu: Saç ekimi tavsiyesi ve uygunluk  (Okunma sayısı 682 defa)

programmer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi tavsiyesi ve uygunluk
« Yanıtla #15 : 12 Mayıs 2023, 15:31:56 »
bende ekim sırasında bikere geldi ön çizgi için ama bana gelen ekipte 5-6 kişi vardı gayet tecrübelilerdi. Tabi senin kafan neye yatıyorsa ona yaptır hocam.
[quote
bende ekim sırasında bikere geldi ön çizgi için ama bana gelen ekipte 5-6 kişi vardı gayet tecrübelilerdi. Tabi senin kafan neye yatıyorsa ona yaptır hocam.
Yanlış hatırlamıyorsam ekip tercihi de yapamıyoruz değil mi? Sizin ekiminizi hangi ekip yaptı hocam hayırlı olsun.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Mayıs 2023, 19:11:07 »
Fikirleriniz için teşekkür ederim Hintell hocam. Bu forum için ayrıca teşekkür ederim. Aklımda iki yer var Serkan hoca ve Asuman hanım Asmed bütçeden dolayı düşünemiyorum maalesef. Bu iki ekim merkezi için sizin görüşleriniz nedir?

güzel ekim merkezleri

Ourcr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 12 Mayıs 2023, 22:31:50 »
Yanlış hatırlamıyorsam ekip tercihi de yapamıyoruz değil mi? Sizin ekiminizi hangi ekip yaptı hocam hayırlı olsun.
Aynen seçim yapma hakkınız yok hangisi denk gelirse benim Seçkin bey ekibi yapmıştı.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 13 Mayıs 2023, 06:57:27 »
Herhangi bir sızlama veya agresif saç dökülmesi yaşamıyorum. Uzun zamandır saçlarım bu şekilde bir kaç yıl önce yaşadığım dökülmeler sonucunda son halini aldı. Açıkçası ön taraftaki zayıflama nedeniyle o bölgeye de ekim yapılmasını istiyorum tabii son kararı ekim merkezi ile görüştükten sonra vereceğim.

Olabilir çünkü benimde 16 yaşımda şakaklarım tamamen bomboş kaldı ama 30'lu yaşlarıma kadar yavaş şekilde dökülme devam etti. Gerçekten şakak erken dökülüp diğer saçlar kalabiliyor. Eğer böyle bir durum yaşarım diyorsanız bence saç ekimini erken yaptırmak mantıklı olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

programmer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Mayıs 2023, 12:22:02 »
Olabilir çünkü benimde 16 yaşımda şakaklarım tamamen bomboş kaldı ama 30'lu yaşlarıma kadar yavaş şekilde dökülme devam etti. Gerçekten şakak erken dökülüp diğer saçlar kalabiliyor. Eğer böyle bir durum yaşarım diyorsanız bence saç ekimini erken yaptırmak mantıklı olur.
Görüşleriniz için teşekkür ederim hocam.
Uzun süre bu şekilde kalacağını düşünüyorum ileride gerekirse ikinci bir ekim yaptırmayı düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram