benim konuma bak seninkinden çok çok daha kötü
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29425.0 18 yaşında da böyleydi saçım
imkanım haberim olsaydı 17 yaşında finasteride kullanırdım ama maalesef ki geçti
yaşın maalesef ki daha küçük bu forumdakilerin neredeyse hepsi (belki ben hariç) herhangi bir ilaç önermeyecekler
sana tavsiyem şuan aga e tablet kullanman. güzel bir takviyedir en azından kalınlaşma yaşarsın ve düşük bir miktar da olsa dht baskılayabilir
yok ben adamakıllı androjen baskılayacaksan işinin ehli bir dermatoloğa gidip durumunu anlat finasteride kullanmak istediğini söyle
ben 19 yaşımda dutasteride başladım daha yeni 20 oldum bir ay önce fakat gelişimimi tamamladığımı düşündüğüm için bu ilacı kullanıyorum
kısacası gelişimine göz at boy uzaman durduysa doktor kontrolünde kan tahlilleriyle kullanabilirsin
gelişimin devam ediyorsa sadece aga e tablet veya xpecia kullan bu da saçlarına iyi gelecektir
ayrıca anti androjenlerin ana görevi saç dökülmesini durdurmaktır. boşluk olan yerlerde saç çıkarması oldukça nadir görülür
yeniden büyüme istiyorsan ve uzun yıllar kullanabileceksen minoxidil uygulayabilirsin. ben şahsen topikal formunu saça önermem sadece sakallarda güzel oluyor etkileri kalıcı olduğu için