adamın 2 ekimden önce kafası saç doluymuş bu kafa 2(iki) ASMED ekimi görmüş geldiği nokta bu mu? dandik merkezlerde 2 ekim görüp norwood 7 den buraya gelen saçlar var bu kadar zaman, para ? geçmiş olsun dostum sen memnunsan sıkıntı yok.
dostum defalarca karsilastirma yaptim ekim oncesi halim ve ekim sonrasi en guncel halimle. ekimden onceki halimden iyiyim bu konuda yalan soyleyemem. seyrek alanlar ufak tefekte olsa biraz kapandi. saclar daha iyi sekle giriyor falan. ama sorun bu bahsettigim durumlar cok daha fazla olmaliydi. hatri sayilirdan daha cok iyiye baya yakin olmaliydi. sana katildigim nokta ASMED 2 (iki) ekimle bu sonucu vermemeliydi evet %100 haklisin cunku dedikleri her seyi de yaptim. (finasteride ve dutasteride ki hala kullaniyorum). 2 ekimle norwood 7 den gelip baya mutlu olanlar var evet bu da dogru
asiri ust duzey mutsuzum diyemem ama benim icin sinifta kaldi ASMED tecrubem, memnun degilim. Ve sunu anladim;
ASMED'te ekim yaptiriyorsan tepe bolgesinde kesinlikle beklentiye girmeyeceksin. Youtube kanallarina kadar her yerde takip ediyorum sonuclari goruyorum. Genelde hep on bolge, biraz orta siklastirma ama tepe ekimlerinde olumlu sonuc cok nadir. tamam tepe en zor bolge ama en iyi ornekte benim iste. kisaca bu durumlardayiz napalim sac klonlamayi bekliyoruz. son kursunu ya en iyiye harcicaz (ilerleyen yillarda) ya da klonlama gelcek bu is kokten bitecek.