Yas : 31
-Tedavi-
Finasteride : Haziran 2020'den Temmuz 2022'ye kadar her gun 1/4 proscar, Temmuz 2022'den sonra haftada 2 gun dut aldigim icin haftada 5 gun fin kullaniyorum
Dutasteride : Temmuz 2022'den beri haftada 2 gun (sali ve cuma) kullaniyorum
Lonolox (Oral Minoxidil) : 8 Mayis 2023 itibariyle her gun 1 hap
Birinci ekimde Asmed B grubu sectigim icin Dr.Alp'in islem yaptigi orta ve tepe bolgesi hayal kirikligiyla sonuclandi. Koray Hoca duruma el atti ve tum kanal acma islemlerini kendisi yapti. Haftada 5 gun fin 2 gun de dut kullaniyorum. Koray Hoca lonolox oral minoxidil'i kullanmami istedi. Ilac sadece Almanya'da uretiliyor ve cok zor elde ettim kutusunu. 1 kutu 3 ay 10 gun gidiyor. Koray Hoca'ya fin ve dut kullaniyorum bu lonolox'u da cok kullanmak istemiyorum hocam tahmini ne kadar kullanmami onerirsiniz dedim. Sana bagli o sana birakiyorum dedi. Tahmini dedim min 1 yil dedi. Merak ettigim sey ekim dun gerceklesti ve dun basladim oral minox'a ve diyorum ki 6 ay kullansam ve sonra ekimin de en kritik anlari bitmis olacagi icin biraksam ve 5 gun fin 2 gun dut devam etsem iyi olmaz mi ? Surekli kullanmak asla istemiyorum oral minoxu. Ve korkuyorum da donguye girerse ya da 6 ay kullansam bile ve sonra biraksam muthis zarar gorur muyum diye korkmaktayim. Bilgisi, deneyimi olanlar lutfen yorum yapsin. Ilk ekimde de burda her seyi paylastik bu ekimde de her seyi paylasacagim. Dusuncelerinizi bekliyorum.
OPERASYON ONCESI - PART 1