Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bir konuda değerli fikirlerinize ihtiyacım var herkese simdiden tesekkür ederim.
arkadaşlar saç dökülmem 17 de başladı 24 e kadar minox vb. bir miktar idare ettm ancak ön hattım geriye gitti ve şakaklarım açıldı. 24 yasımda dermatolog tavsiyesi üzerine finasterid proscar(1/4 ) ile tanıstım ve yaklasık 10 yıldır proscar kullanıyorum su an yasım 34 , bu arada ailem dayılar ve babam norwood 7 kel , ben de böyle olmamak adına ilaca baslamıstım ve işe yaradı ancak son bir kaç yıldır ön hattım canımı sıkmaya başladı o kısma ekim yaptırmak istiyorum ancak işin içinden cıkamyorum bu konuda görüş ve tavsiyelerinze cok ihtiyacım var. Simdi ekim yaptırdıgımda proscara devam edeceğim tabiki ancak evlilik süreci olabilir önümde ve dermatologum cocuk planı yaptıgında bu ilacı 90 gün önceden bırakmamız lazım dedi ve tedaviye belki bir yıl belki bir kaç yıl ara vermek durumunda kalacagım. bu süreçte mevcut saçlarımı kaybedeceğim gibi yeni ekilenlerden de kayıplar olacaktır. Kafam cok biçimsz bir hal alır mı Sizce bu ekim sürecine girmek ne kadar mantıklı, ön hattım da durum kötü can sıkıcı zaman zaman haliyle bu durumda beni rahatsız ediyor.