Merhabalar,
Uzun süredir saç dökülmemin sonucunda dün Dr.Serkan Aygının merkezinde saç ekimi gerçekleştirdim.Deniz Beyin ekimi gerçekleşti ve ekipten gayet memnun kaldım.Operasyon 9 saat sürdü ve açıkçası benim için acılıydı fakat dayanılmaz bir acı yoktu.Acılı geçmesinin sebeplerinden birisi vücudumun sedasyona ve anesteziye az tepki vermesi,kan dolaşımı hızlı olduğu için çabucak vücuttan atmasıymış tabi acı eşiğimde düşük biraz.Birde doku yapım sertmiş bazı yerlere Deniz Bey kendisi kanal açtı kalemle atış olmadığı için safir ile açılıp yapıldı tabiki bunlarda operasyonun süresini arttırdı.Fakat ben genel olarak operasyondan çok memnun kaldım dediğim gibi asla dayanılmaz bir acı olmadı ve ekip sizi rahat ettirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.Bu forum ektirmeden önce bana çok yardımcı oldu bende tüm süreçlerimi ve tecrübelerimi sizler ile paylaşıyor olacağım.
Toplam Ekilen Greft:4400
Donör Bilgisi:3400 Ense+200 Sakal+800 Gögüs
Şuan ekimin 2.günündeyim ve band takmaya geçiş yaptım,bugün klinikte pansuman ve lazer tedavi oldum.Fakat sormak istediğim bir şey var bugün lazer tedavisinde ekilen bölge biraz kanadı bu kan dolaşımımın hızlı olmasından dolayıymış gayet normal dediler bu bana bir sıkıntı çıkarır mı?
Medikal takviye olarakta 1 ay önceden propeciaya başlamıştım,10 gün sonra devam etmeyi düşünüyorum bende bir yan etki yapmadı.
Süreci sizlerle paylaşıyorum.