3 Mayıs 2023 tarihinde nihayet ben de bu kervana katılmış bulunmaktayım. Uzun süre araştırma yaptım bu forumdan uzun süre hiç çıkmadım çok aktif olarak kullandım. Uzun araştırmalar sonucunda Muğlada Büşra can saç ekimine yaptırmaya karar verdim. Bursa'da yaşadığım için yol uzun olsa da çekilen yolun değeceğini düşündüm, gözü kararttım ve yola çıktım 😀
Bu forumdan çok şey öğrendim ve yararlandım bu yüzden ben de buraya tüm ekim sürecimi atıp başkalarının da yararlanmasını istiyorum.
Eğer benim yorumumu soracak olursanız ben şuanki durumdan gayet memnunum. Sıkı bir ekim çalışması olduğunu düşünüyorum. Kabuk alımından sonra bu daha da netleşir zaten.
Tepe noktasına hiç ekim yapılmamasını ikinci seansta yapılması söylendi fakat ben çok zorlayınca tepe noktasına da az da olsa ekim yapıldı. Tepe noktamdan tatmin olmazsam belki ilerleyen süreçte ikinci seans ta ekim yapabilirim
Ekip gerçekten çok ilgiliydi sürekli gidişatı da takip ediyorlar. Ekim süresince hiç canım sıkılmadı, çok samimi bir ekiplerdi gerçekten.
Olumsuz herhangi bir şey olmadı(ekim aşamasında küçük acılar hariç 😀) . Şuanda kafamda şişmeler oluştu başka da bir sorunum yok çok şükür.
Bundan sonra gidişatı hep beraber takip edeceğiz.
Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum