Bir arkadaşımın tavsiyesi ve bu forumda yaptığım uzun araştırmalar sonucunda;Ankara Life Hair saç ekim merkezinde Şahin Çelik'e saç ekimimi yaptırmaya karar verdim.Yılbaşı öncesi fiyat aldığım ve anlaştığım ekime 25.000TL parayı ekim sonrasında nakit ödedim.
Sabah 08.00'da merkezdeydim.
Önce saç çizgisi belirlendi.Sonra tıraş işlemi yapıldı.Daha sonra özenilmiş,profesyonel görünen,steril eldivenlerle ve aletlerle çalışılan bir odaya aldılar.
Şahin Çelik kendisi işleme başladı.Saç ekim bölgesinin etrafına havalı tabancayla hem uyuşturmak hem genişletmek için atış yapıldı.İğneyle uyuşturma yapıldı.Uyuştuktan sonra yüzüstü yatarken Şahin Çelik donör bölgeden kök aldı.Yuvaları kendisi açtı,yardımcıları kökleri topladı.Greftleri sınıflandırıp buzdolabına koydular.
Daha sonra safir çubuk ile ekim yapılacak kanalları açtı.Yardımcı arkadaşlar daha sonrasında 3 kişi ekimi yaptılar.
İlk 2 gün sırt üstü yatmamı ve ekim bölgesine hiçbir şekilde temas olmaması gerektiğini söylediler.
Seogen tablet 45gün boyunca kullanacağım.
Şuan 1.günün akşamındayım öncesi ve sonrası fotoğraflarını fırsat buldukça atacağım.