Gönderen Konu: Tahmini kaç bin greft çıkar bu donörden  (Okunma sayısı 1128 defa)

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Tahmini kaç bin greft çıkar bu donörden
« Yanıtla #16 : 06 Mayıs 2023, 00:58:56 »
Ahmet tosnlun kimdir medeks mi hocam ?
the hair clinic ahmet tosun. medeksle benzer performansa sahipler iki merkez de fiyat performans açısından iyiler

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 06 Mayıs 2023, 01:07:36 »
the hair clinic ahmet tosun. medeksle benzer performansa sahipler iki merkez de fiyat performans açısından iyiler
hangisinde ektirmeliyim kafam karıştı fiyatları nedir acaba

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 06 Mayıs 2023, 01:13:54 »
hangisinde ektirmeliyim kafam karıştı fiyatları nedir acaba
ahmet tosunda ektirdiğimde 22000tl'ydi ikisi de iyi merkez akl de var
ben orada ektirdiğim için ahmet tosunu öneririm ama sizin tercihiniz
bütçenizi biraz daha zorlarsanız serkan aygın da iyi seçenektir

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 06 Mayıs 2023, 01:28:27 »
ahmet tosunda ektirdiğimde 22000tl'ydi ikisi de iyi merkez akl de var
ben orada ektirdiğim için ahmet tosunu öneririm ama sizin tercihiniz
bütçenizi biraz daha zorlarsanız serkan aygın da iyi seçenektir
bütçeyi zorlayamam hocam en fazla 20-22 bu arada nasıl yapmaliyim nerde acaba bu yüzden kafam karışık acaba şuan Ahmet tosun ne kadara ekiyor bu arada akl nerde ve orda fiyat ne

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 06 Mayıs 2023, 01:36:15 »
bütçeyi zorlayamam hocam en fazla 20-22 bu arada nasıl yapmaliyim nerde acaba bu yüzden kafam karışık acaba şuan Ahmet tosun ne kadara ekiyor bu arada akl nerde ve orda fiyat ne
ektireli 2 ay oluyor fiyatı hala aynıdır. akl ataşehirde googleda var yeri. akl de ona yakındır fiyatı

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 06 Mayıs 2023, 10:45:34 »
ektireli 2 ay oluyor fiyatı hala aynıdır. akl ataşehirde googleda var yeri. akl de ona yakındır fiyatı
bdn derin bir araştırmaya gireyim bu arada medeks bana bin seansta kapatırız demişti merak ettiğim birşey var bu resimdeki adam gibi olurmu saçım acaba sıklığı bu arada benzeten çok var

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 06 Mayıs 2023, 11:05:57 »
bdn derin bir araştırmaya gireyim bu arada medeks bana bin seansta kapatırız demişti merak ettiğim birşey var bu resimdeki adam gibi olurmu saçım acaba sıklığı bu arada benzeten çok var
Benziyorsan baya yakışıklıymışsın dostum
Türkiyedeki en kaliteli yerlerden birini seçerseniz bir seansta kapanabilir belki fakat medeks gibi fiyat/performans bir yer seçerseniz ikinci ekim gerekebilir tepe bölgesine
Yine de bilemem belki tek seansta kapatır belli mi olur? Siz ilk ekiminizi vakit kaybetmeden yapın bence iyi bir merkezde

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 08 Mayıs 2023, 20:08:28 »
Benziyorsan baya yakışıklıymışsın dostum
Türkiyedeki en kaliteli yerlerden birini seçerseniz bir seansta kapanabilir belki fakat medeks gibi fiyat/performans bir yer seçerseniz ikinci ekim gerekebilir tepe bölgesine
Yine de bilemem belki tek seansta kapatır belli mi olur? Siz ilk ekiminizi vakit kaybetmeden yapın bence iyi bir merkezde
yan profilim üstte hocam ondende benzeten aynı şekilde benzeten baya var da saç diyor herjez sadece ah ahh bn smdi düzgün bir yerde ektirirsem ikinci ekim gerekmezmi anlamadım yani medeks gibi fiyat performans bir yerde ektirdigim dökülürmu anlamadım valla iki yer arasındaki farkı ve ikinci ekim neden bir yerde gerektiriyor sonra, veya neden diğer sağlam bir yerde gerektirmiyor

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Mayıs 2023, 21:03:14 »
yan profilim üstte hocam ondende benzeten aynı şekilde benzeten baya var da saç diyor herjez sadece ah ahh bn smdi düzgün bir yerde ektirirsem ikinci ekim gerekmezmi anlamadım yani medeks gibi fiyat performans bir yerde ektirdigim dökülürmu anlamadım valla iki yer arasındaki farkı ve ikinci ekim neden bir yerde gerektiriyor sonra, veya neden diğer sağlam bir yerde gerektirmiyor
iyi bir merkez her konuda bilgi sahibidir. greftleri en muazzam bir şekilde kullanır gerek doğal görüntü olsun gerek verilen yönler olsun. iyi olmayan bir merkezde yaparsan da doğal bir görünüm oluşmayabilir ve istediğin sıklığı elde edemeyebilirsin bu da psikolojik bulanıma sokar, saç ekimi şikayetleri bölümüne bakıp ders çıkarmanı öneririm.
iyi bir merkezde ektir burada az da olsa bilgi sahibi herkes böyle der

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 08 Mayıs 2023, 23:29:21 »
iyi bir merkez her konuda bilgi sahibidir. greftleri en muazzam bir şekilde kullanır gerek doğal görüntü olsun gerek verilen yönler olsun. iyi olmayan bir merkezde yaparsan da doğal bir görünüm oluşmayabilir ve istediğin sıklığı elde edemeyebilirsin bu da psikolojik bulanıma sokar, saç ekimi şikayetleri bölümüne bakıp ders çıkarmanı öneririm.
iyi bir merkezde ektir burada az da olsa bilgi sahibi herkes böyle der
sizin ektirdiginiz yerden memnunmusunuz hocam

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 09 Mayıs 2023, 01:03:58 »
sizin ektirdiginiz yerden memnunmusunuz hocam
Ahmet tosında ektirdim forumda güzel bahsedildi fiyatı ise uygundu
Ekim yaptıracaksanız bir üst seviye asmed serkan aygın veya muttalip keser en iyi seçenekler çünkü sadece 1 belki 2 defa yaptıracaksınız

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 09 Mayıs 2023, 22:46:04 »
Ahmet tosında ektirdim forumda güzel bahsedildi fiyatı ise uygundu
Ekim yaptıracaksanız bir üst seviye asmed serkan aygın veya muttalip keser en iyi seçenekler çünkü sadece 1 belki 2 defa yaptıracaksınız
asmed fiyat nedir muttalipte nedir acaba

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Mayıs 2023, 22:53:53 »
asmed fiyat nedir muttalipte nedir acaba
Asmed'de grup A'nın 140 bin grup B'nin ise 90 bin olduğunu okumuştum en son. muttalip keser hakkında fiyat bilgim yok kendiniz sorarsınız
imkanınız varsa admed'de yaptırın. eğer yoksa da fiyat performans burada adı bilinen iyi bir yer seçin ki pişman olmayın yoksa sizi bunalıma sokar

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 10 Mayıs 2023, 02:20:48 »
Asmed'de grup A'nın 140 bin grup B'nin ise 90 bin olduğunu okumuştum en son. muttalip keser hakkında fiyat bilgim yok kendiniz sorarsınız
imkanınız varsa admed'de yaptırın. eğer yoksa da fiyat performans burada adı bilinen iyi bir yer seçin ki pişman olmayın yoksa sizi bunalıma sokar
asmedde ektirmem imkansız benim için fiyat performans bakayım bu arada acaba Serkan Aydın fiyatı nedir

Facebook Twitter Instagram