Saç ekim yapanlar kervanına bende dahil oldum
Uzun yıllar boyunca araştırdım bi türlü saç ekime cesaret edemedim cevremde mağdurlarını görünce güzelce araştırma yaptım araştırırken saç ekimle alakası olmayıp sırf dükkan açmak için bu sektöre yönelenlere veya pastane şubesi gibi zincir saç ekimi yapanlara sahit oldum ve bunlardan arta kalan mağdurların derin yara izlerini gördüm çevremde
Sonrasında iyi bi araştırmamla DOKTOR AHMET AYIK ile çevremden akrabamın saç ekim yapmasıyla ilk saç ekim yaptıgı günden saçlarının gür çıkmasına kadar gözlemledim gözlemlerkende bir yandan sosyal medyasındaki ekimlere yakın takip edip internetten detaylıca araştırdım hakkındaki yorumlar olsun herşeyiyle samimi naif bi doktordan öte çok iyi bi insan meslegindeki tercübeden öte akrabama saç ekimi yapıp sürekli ilgilendigini söylemesiyle aklımdaki isimi kararlastırdım en önemlisi doktor olması apayrı artı idi benim için…
Saç ekimi için bugun yanı 02/05/2023 tarıhınde ataşehirdeki kaliteki hijenik modern klinikte saat 9 da kesinleştirdik geç kalmama ragmen karşılaması çok iyi pozitifti doktor kibiri egosu yoktu alın cizgisini belirlemede ileri görüşlü düşünüp benimde düşüncemdeki gibi şakaklara girmeden saç cizgisini belirledi bu gayet beni mutlu etti çünkü kimi şaç ekim yerleri anatomiye yanı baş saç yapısına göre belirlemeyip boş buldugu yerlere alın şakak cizgisini belirliyordu Dr. Ahmet bey alın cizgisi yapısıyla operasyon öncesi içimi rahatlatmıştı zaten operasyon öncesi detayli bilgilendirmesi apayrı jesti…
Saç ekimi boyunca bilgilendirme yaptı saç ekimdeki bütün sürecte yanımda oldu hatta şaşırdım ara yemek molasında yemek yedigimde Dr. Ahmet bey yanımda beni beklerken olası fenalaşmam vs olur diye yalnız bırakmadı ekim sürecim sona erdıkten sonra belli bi süre zarfında olası saglık durumumla ilgili gözlemleyip durumumun iyi olduguna emin olduktan sonra saç ekim ile ilgili pansuman, ilaç, ekim bölgemle ve vs gibi ilerdeki süre ilgili temkinlerde bulunup ugurladi