Merhaba 11 yildir fitness yapiyorum. Çeşitli takviyeler alıyorum. Birlikte çalıştığım koç ve kan tahlillerime bakan bir doktor ile çalışıyorum. Genetik olarak saçlarım dökülüyor. Seyrek ve ince telli. Bundan 6-7 yıl önce anabolic steroid kullandığım için de çok fazla dökülme olmuştu. Sonrasında saç ektirdim biraz toparladı. Üzerine saç simülasyonu yaptım. Tekrardan saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum yakın tarihte. Fakat şuan anabolic takviye aliyorum. Haftalik 500 mg testesteron + 300 mg masteron kullanmaktayim. Masteron DHT kategorisinde bir ilaç. Bir çok koruyucu basic vitaminler kullaniyorum. Biotin, çinko, omega3 , selenium gibi saç için. Fakat daha önce dutasteride veya finasteride kullanmadim. Suan disaridan hormon aldigim için DHT’de fazla haliyle, hem geriye kalan hem de ekilen saçlarima zarar gelmemesi için DHT blocker kullanmak istiyorum. Bu anabolic ilaçlar ile birlikte fin veya dutasteride kullansam bir sorun olur mu? Daha önce bu tarz bir deneyimi olan varsa aydinlatabilir mi? Çalistigim koç ve doktor’un dht blockerlar bi kac fikirlerini aldim fakat deneyimleri yok, genetik olarak saç dökulmesi yasamadiklari icin, o yuzden bu ilaclari deneyimleyen ve bilgisi olan arkadaslarin da fikirlerini duymak isterim, saygilar