Sevgili Hublot ve Korkusuz Korkak,
Mantıklı yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Anlatmak istediğimi çok iyi anlamışsınız gerçekten çok teşekkür ederim.
Süreç boyunca elimden geldiğince objektif ve makul olmaya çalıştım. Koray Hoca ile olan randevumda da abartmadan, şikayet etmeden, neyi beğendiğimi, neyi beğenmediğimi açık açık söyledim. Ancak kendisi ekimi başarılı bulduğunu belirtti ve 10 üzerinden 9'luk bir ekim olduğunu söyledi.
Neticede bu bir operasyon. Genetik ve şans gibi Asmed'in elinde olmayan nedenlerden de sonuç beklediğim gibi olmamış olabilir. Ama netice değişmiyor. Sonuç çok başarılı olmadı.
Bunun dışında yorum ve önerilerinize cevap vereyim:
- Zamanı gelince Ahmet Tosun, Asuman Akgül ve Şahin Çelik gibi hocalarla da iletişime geçebilirim. Farklı bir hekim görüşü iyi olur.
- Muttalip Keser'in ekimi en son sorduğumda 3,5€/graft idi. Asmed A grubu ise 3€/graft (güncel kur, pandemi zamanı kur sabitleme bitmiş) Muttalip Hoca ekimlerinde daha az graft kullandığı için toplam ücreti daha aşağıda olacaktır diye düşünüyorum. (Asmed kararını vermeden önce iletişime geçmiştim, 1800 + 1700 olarak iki operasyon önermişti)
- Görüşme sırasında Koray Hoca'ya yeterince ısrar ettim temsilcimle görüşmemin bir şey değiştireceğini sanmıyorum.
Tekrar görüşmek ve konuşmak üzere herkese iyi akşamlar