Gönderen Konu: AKL KLİNİK - 3295 GREFT - 29 Yaş - 27 Nisan KÖK HÜCRELİ SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 2050 defa)

baldLion

• Hero Member
kabukları döktünmü kardeşim son durum nasıl.

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
Hocam hayırlı olsun saç ekiminiz çok güzel görünüyor kabuk dökümü sonrası görüntüde güzel.
Bende sizin gibi ekim işlemlerinden korkuyordum çok rahat sorunsuz geçti ilk 10 günden sonra herşey bitiyor zaten ben o dönemide evde tatil gibi geçirdim şimdi bundan sonra beklemek kalıyor.Sizde atlatmışsınız zaten ilk 10 günü.
En güzeli saç ektirdiğinizi unutun hocam takviyelerinizi spreyi vs düzenli kullanın gerisi zaten elimizde olan bişey değil beklemekten başka :)
  • Ekim Tarihi: 23/01/2023
  • Ekim Merkezi ismi AKL Poliklinik
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35
AKL Klinik Saç Ekimim : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30318.0
Takviyeler : Booster Vitamin + Xpecia + Propecia + Solgar Biotin + Solgar L-Arginine + Solgar Pycnogenol
Booster Sprey - Booster Şampuan

yunusemreerdogano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
21. Gün fotoğrafı değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sizce nasıl gidiyor tavsiyeleriniz vs. Yorumlar mısını. Klinik sert masaja devam dedi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
şok dökülme hemen hemen bitmiş saç ekimi sürecin normal saç derin gayet güzel toparlamış iz vs bir sorun yok süreç güzel
artık beklemeye geçiyorsun çıkışları zor süreçler geride kaldı
Global Moderator

yunusemreerdogano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bir şey soracağım şok dökülme neredeyse bitmiş dediniz ama ben de böyle aşırı bir dökülme olmadı sanki, ayrıca herkes böyle j şeklinde saç döküldü falan diyor ben de hep dümdüzdü.

Kerimm34

• Hero Member
Hocam bir şey soracağım şok dökülme neredeyse bitmiş dediniz ama ben de böyle aşırı bir dökülme olmadı sanki, ayrıca herkes böyle j şeklinde saç döküldü falan diyor ben de hep dümdüzdü.

düz olması daha iyi J şeklinde dökülenlerde fire oranı daha fazla oluyor.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
21. Gün fotoğrafı değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sizce nasıl gidiyor tavsiyeleriniz vs. Yorumlar mısını. Klinik sert masaja devam dedi.

süreç normal sağlıklı görünüyor şok dökülme deri seviyesinde olmuş bu tür saçlar erken çıkıyor genelde.
birde ekim size ne kadara mal oldu acaba bir mahsuru yoksa öğrenebilirmiyiz.

Facebook Twitter Instagram