Gönderen Konu: AKL KLİNİK - 3295 GREFT - 29 Yaş - 27 Nisan KÖK HÜCRELİ SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 2049 defa)

yunusemreerdogano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, inanılmaz takıntılı panik atak ve söylenilen minicik küçük bir sözü bile saatlerce düşünüp uykuları kaçan bir kardeşiniz olarak aranızda konu açıyorum. Uzun yıllar arastırmalar ve cesaret problemini yenip Akl Klinik de 27 Nisan da kök hücreli bir ekim işlemi gerçekleştirdim. Donör bölge aralıklı olduğu için maximum calıstık ve 3295 greft ekim sagladım. Bir cogu 2 li cok azı tekli birazı da 3 lü kök. Ameliyat cok eglenceli ve güzel geçti ancak sonrası benim için tam bir kabus. Herşeyi kafaya taktıgım icin uyku uyuyamıyorum boynum tutuldu. Perşembe ekim gerçekleşti bugün pazar ödemlerim hala duruyor. Takviyeler ilaçlar herşeyi kullanıyorum. Yani bu süreçte hem rahatlatmanıza ihtiyacım var hem desteğinize hem psikolojimi düzeltmenize hem gerçekten sonucu güzel olacak mı bu zahmetleri çektiğime değecek mi bilmek istiyorum cunku karamsarlık beni cok etkiliyor uykusuzluktan kafayı yiyecegim artık.

Ekim öncesi görüntüler

yunusemreerdogano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekim günü

yunusemreerdogano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2. Yıkama sonrası

yunusemreerdogano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada kafamın şekli öyle arkadan çıkıntılı thierry henry kafası gibi :) antibiyotik mide koruyucu kan sulandırıcı fito krem nemlendirici sprey vs hepsi düzenli suan. Reçeteyi de paylasıcam sizlerle ben ne zaman normal insanlar gibi dısarı cıkıp isime dönebilecegim? Ne olur yardımcı olun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar hayırlı olsun saç ekimin
İnanılmaz takıntılı bir insan için saç ekimi yaptırmak uygun bir işlem değil bence
Saç ekimi süreci zor bir süreçtir. Kafana takmadan devam edeceksin.

Donör saçların çok güçlü görünmüyor.
Ama saç ekimin gayet güzel planlanmış temiz güzel bir saç ekimi olmuş kardeşim.

Donör saç tellerin ince görünüyor medikal olarak destek araştır
Ama takıntılı olduğun için kullancapın ürünleri doktoruna danış
Ama çok takıntılı insanlar için uygun ilaçlar değil ayrı konu.

Ön orta sık olmuş ama tepe alan zor bölge oraya bir ekim daha gerekebilir.

Yapılan işlemde bir sorun yok eğer kafaya sürekli bir şeyler takıyorsan bu senle ilgili sorunlardan kaynaklı şu an için. Donör durumuna göre elinden geleni yapmış saç ekim merkezin.

Bu arada kafan şişecek uyumak zor olacak ilk günler biraz zor bunlar normal süreçler hepimiz yaşadık bunları kafana takma:)
Global Moderator

yunusemreerdogano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
11. Gün klinikte kabuk dökümü sonrası görüntü. Bugün itibarı ile klinigin verdigi hair booster bakım setini kullanmaya baslayacagım. Benim konuma @hintell hocam dısında kimse yorum yapmamıs. Değerli yorumlarınız benim icin önemli beklerim insallah.

Seven

• Sr. Member
Maşallah çok güzel olmuş saç ekiminiz kabuk sonrasıda saç ekimi çok kaliteli sık güzel duruyor ön çizgi güzel. Umarım saç ekiminizde çok güzel olur.
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açık alana göre planlama ve saç ekimi çok güzel duruyor kabuk sonrası görüntünüzde çok güzel Akl saç ekimleri planlama sonuç doğallık olarak bende hak ediyor fiyatını güzel kaliteli bir seçim yapmışsınız.

BJKKARA

• Hero Member
Hayırlı olsun saç ekimin güzel bir planlama yapılmış
Kabuk sonrası görüntünüz çok güzel duruyor ön saç çizginiz çok güzel tasarlanmış Akl ön çizgileri kim yapıyor yav harika tasarlıyor adamlar.

DeliKurt

• Sr. Member
Hayırlı olsun🧿 kabuk sonrası sıklık ve ön çizginiz çok güzel ve kaliteli duruyor güzel sonuç almanızı dilerim.

ollgunmehmet.21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, inanılmaz takıntılı panik atak ve söylenilen minicik küçük bir sözü bile saatlerce düşünüp uykuları kaçan bir kardeşiniz olarak aranızda konu açıyorum. Uzun yıllar arastırmalar ve cesaret problemini yenip Akl Klinik de 27 Nisan da kök hücreli bir ekim işlemi gerçekleştirdim. Donör bölge aralıklı olduğu için maximum calıstık ve 3295 greft ekim sagladım. Bir cogu 2 li cok azı tekli birazı da 3 lü kök. Ameliyat cok eglenceli ve güzel geçti ancak sonrası benim için tam bir kabus. Herşeyi kafaya taktıgım icin uyku uyuyamıyorum boynum tutuldu. Perşembe ekim gerçekleşti bugün pazar ödemlerim hala duruyor. Takviyeler ilaçlar herşeyi kullanıyorum. Yani bu süreçte hem rahatlatmanıza ihtiyacım var hem desteğinize hem psikolojimi düzeltmenize hem gerçekten sonucu güzel olacak mı bu zahmetleri çektiğime değecek mi bilmek istiyorum cunku karamsarlık beni cok etkiliyor uykusuzluktan kafayı yiyecegim artık.

Ekim öncesi görüntüler

hocam hayırlı olsun çok guzel olmuş  |-nazarboncugu-|

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel kabuk sonrası görüntünüz maşallah

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim gayet iyi görünüyor ,donör bölgede inanılmaz hızlı iyileşmiş krem vs herhangi bir şey kullanmışmıydın hocam .

yunusemreerdogano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Fito krem vermişti ekim merkezi onu kullandım sadece düzenli olarak

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kabuk sonrası görüntünüz güzel maşallah

Facebook Twitter Instagram