Saç Ekimi Sonuçları
Saç ekiminiz güzel olmuş hayırlı olsun. İnşAllah beklentinizin üstünde bir sonuç alırsınız. Losyonu çıkarmak için fazla güç uygulamayın bence sonraki seferlerde su ile hafif cıvıtarak sürerseniz yine biraz tortu kalır ama sıkıntı olmuyor. Bende de bu şekilde oluyordu ilk…
Çok saolun hocam. İnşallah Aynen hiç uğraşmıyorum. Sulandırsamda beyaz beyaz biraz kalıyor yapacak bişey yok. Çok teşekkürler yorumun için Sen takviye olarak neler aldın hocam
1/4 proscar ile çoğunlukla günde bir arada sırada iki kere olacak şekilde xpesia kullanıyorum
Kabuklanma çok iyi olmuş, gün içerisinde şu ile nemlendirebilirsin. Bu arada donörde ufak ufak kabuklar var, onları tırnaklamak keyifli oluyor ama sonra sivilce oluyor, tavsiyem hiç dokunmaman zaten bir haftaya o kabuklarda kendiliğinden düşecektir
Gayet güzel kabuklanma oluşmuş sağlıklı bir saç ekim süreci ilk 10 gün için kabukları rahat dökersin son kabuk dökümüne kadar sabah akşam 2 kere yıkamaları yapalım kolay dökersin kabuklarını.
süreç normal kabuklara yapışan saç telleri olur size saç teli değil kök ekildi o yüzden kabuklarla gelen saç tellerine takılmayın
Normal dostum kabuklarla saç telleri gelir Kabuklar dökülmeye başlayınca çok kuru tutma arada ıslat gün içinde babukları