Saç Ekimi Sonuçları
Merhabalar çok teşekkürlerÇok sık değil dedi normalde 4800 yapılacaktı. eğer bu sayıyı yaparsak bu sefer dönorden mutsuz olursun dedi. 4200'e düşürdü.
rica ederim inşallah görünen ekim çok kaliteli neden olmasın:)
hayırlı olsun
Saolasın hocam bugün ilk yıkamamı yapacam video attılar bununla alakalıda başka konularda görmüştüm nemlendirirsen saçların kurumaz iyi olur diye önerilerin vardı. Gün içerisinde losyon ve sampuanı dedikleri gibi kullandıktan sonra yapmam gereken başka konu var mıdır ?
Kliniğin verdiği losyon biraz katı ve yoğun. Bu yüzden kliniğin önerdiği şekliyle avucunun içinde losyonu cıvıtarak sürdüğünde losyon artıkları kalıyor ve yıkama ile geçmiyor. Size tavsiyem ki ben de bu şekilde yaptım, püskürtme başlığı olan bir şişenin içine bir miktar losyon aynı oranda da su koyarak püskürtme yöntemi ile elinizi saçınıza değdirmeden losyonu sürebilirsiniz, daha sonra su ile durulayabilirsiniz.
Birkaç saat içinde kendiliğinden kaybolacak ama sonraki günlerde dediğim gibi yaparsanız daha iyi olur bence
Açıkçası ben de bir sorun olmadı, klinik çok beğendi kabuklanmayı, benim ekim sürecine de bakabilirsiniz ama tabi siz bilirsiniz
temzilemene gerek yok hocam kendi kendine geçiyor bephantol losyonda böyle bir sorun var ama zararsız.