Merhabalar, Ben saç dövmesi işini 2011 yılında ilk uygulayarak Türkiye'ye getiren Fatih Serdaroğlu. Aslında burada var oluşum, reklam gibi gözükeceği için uzun zamandır takip etmeme rağmen, sadece okuyucuydum. Üye olmadım. Ancak geçenlerde bana işlem yaptıran bir tuvalim ‘abi işi bilmeden herkes bir yorum yapıyor. İşi uygulayan ve Türkiye’ye getiren kişi olarak foruma gelsen nasıl olur? Hatta seninle ilgili moderatör arkadaşla iletişim kurdum. Gelsin, yazsın. Tecrübelerini aktarsın. Biz her düşünceye ve deneyime açık bir bloğuz cevabını almış’
Şimdi; bu ısrara ve ihtiyaca cevap verebilmek için bir süre burada deneyimlerimi yazacağım. Esasında cidden ekstra bir emek vereceğim bu iş için. Eleştirilere de açığım. Bu işin tüm gelişimini ve benim nasıl bu işi en doğal biçimde yapabildiğimi de -teknik detaylara çok girmeden ve iş sırrını paylaşmadan- anlatmaya çalışacağım. Tabi ki, pek sevgili moderatör bu yazılarımı onaylarsa. Bu arada yazdığım konuların her birisinin birebir uygulanmış, sonuçları alınmış, delilleri olacak! Öyle bol keseden atmaya ve haybeden ahkam kesmeye gelmedim. Sadece bir süre buradayım. Bizzat makale yazacağım ama sonrasında soru cevap tarzında gideriz… Zira işlerim de son derece yoğun. Zorlu. Daha kendi web sayfamı güncellemeye fırsatım olamıyorken bir delilik edip bu işe bulaştım. Hayırlısı olsun… Ama bağımsız bir konu oluşturmayı beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim