Saç Ekimi Sonuçları
Ekimşn hayırlı olsun .... bu ekibi tanıyamadık , Serkan bey sanırım yeni ekipler ile çalışıyor, ensede imza falan da Yok.. gayet güzel görünüyor . Bence bu sac çıkar...
28 haftada işi bitirmişsiniz. Memnunsunuz, bizde sizi ve diğer başarılı sonuçları takip etmekten memnunuz. Acaba,ense foto yükleyebilirmisiniz.
Bu yeni halimi donör bölgesının kaç numara kestırdın bu kadar kısa olmasına ramen yeni haliyse süper dostum iz filan kalmamış
Alıntı yapılan: Hintell - 25 Mayıs 2018, 20:24:02Bu yeni halimi donör bölgesının kaç numara kestırdın bu kadar kısa olmasına ramen yeni haliyse süper dostum iz filan kalmamışEvet arkadaş isteyince çektim 10 gün önce tıraş olmuştum 1 numara ile aldırmıştım şuan 3 numara kadar uzunluğu umarım bundan sonra aranemed in en kötü ekimi ben olmuş olurum herkes emeğinin karşılığını alır
Ekimimden son derece memnunum çevremdeki herkes de güzel olduğunu söylüyor.Öncesi ve sonrası şeklinde son bir fotoğraf paylaşıyorum umarım herkes istediği saçlara kavuşur ve emeklerinin karşılığını alır
Teşekkr ederim sırada havuza dalıp çıktıktan sonra saçları sağa sola savurmak kaldı