Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: sloocer - 21 Kasım 2017, 08:00:02Ekimşn hayırlı olsun .... bu ekibi tanıyamadık , Serkan bey sanırım yeni ekipler ile çalışıyor, ensede imza falan da Yok.. gayet güzel görünüyor . Bence bu sac çıkar...+1 ... yine tutturduk..
Ekimşn hayırlı olsun .... bu ekibi tanıyamadık , Serkan bey sanırım yeni ekipler ile çalışıyor, ensede imza falan da Yok.. gayet güzel görünüyor . Bence bu sac çıkar...
Wayy ozi cim çok sevindim sonucun gerçekten çok güzel ve doğal sakin sakin tüm sürecini şimdiye kadar en doğru şekilde paylaştın teşekür ederim. Daha çıkar bu saç
Alıntı yapılan: Hintell - 17 Mayıs 2018, 15:40:26Wayy ozi cim çok sevindim sonucun gerçekten çok güzel ve doğal sakin sakin tüm sürecini şimdiye kadar en doğru şekilde paylaştın teşekür ederim. Daha çıkar bu saçböyle tecrübeli insanlardan bunları duymak ekim kadar mutlu ediyor insanı formu kurup insanları ekim konusunda fikir sahibi yaptığın içinde ben teşekkr ederim
Soyle bi sonuc alamadik arkadas masallah
ozi hayırlı olsun bro sonuc çok güzel daha da güzel olucak güle güle tara senın adına mutlu oldum.
Ne olduysa son 45 günde coştu senin saçlar Daha da iyi olacaktır inş. Sürecini takip etmiştim sonuçtan da mutlu oldum kardeşim.
Alıntı yapılan: Delfuego - 15 Mart 2018, 19:38:43Hayırlısı olsun süreç güzel ilerliyor. Ekim sonrası kullandığınız ürünler vitaminler nelerdir paylaşır mısınız10 günden sonra 1000mg solgar biotin ve xpecia dışında başka bişey kullanmadım (2 ay kullandım sabah akşam şeklinde)
Hayırlısı olsun süreç güzel ilerliyor. Ekim sonrası kullandığınız ürünler vitaminler nelerdir paylaşır mısınız
Alıntı yapılan: ozi3838 - 17 Mart 2018, 11:46:56Alıntı yapılan: Delfuego - 15 Mart 2018, 19:38:43Hayırlısı olsun süreç güzel ilerliyor. Ekim sonrası kullandığınız ürünler vitaminler nelerdir paylaşır mısınız10 günden sonra 1000mg solgar biotin ve xpecia dışında başka bişey kullanmadım (2 ay kullandım sabah akşam şeklinde)ekiminiz hayırlı olsun. ekim sonrası 10 gün erken değilmidir. Benim ekimden 1 ay sonra kullanmamı tavsiye ettiler. Biotin xpecia gibi ürünleri. valla sizi görünce bendemi başlasam 10.gündeyim bilemedim şimdi.