Saç Ekimi Sonuçları
büyük ihtimal 3-5 graft dışında hepsi dökülecek.şok dökülmeden kurtulan az olur.donör durumun ne alemde?
- Allah’in sevgili kuluymussun. Donorun Arenamed’in diger ekimlerine kiyasla cok iyi. - Ekimin guzel, sikligin iyi; seni tatmin edecek bir sonuc cikar diye dusunuyorum.- Cok yukardan (vertex) ve cok asagidan alinmis. - Dokulme tipine gore vertexin acilmayacak gibi gorunse de 24 yasinda olman itibariyla bunun bir garantisi yok.- Dokulmen devam etsin etmesin 10 yil kadar ikinci ekimi dusunme. 35inden sonra acilan yer varsa ekimini yaptir ama depoda son atis icin 1500-2000 greft birak.- Sok dokulmede saclarin %80-90i dokulur; dert etme. Ne kadar cabuk dokulurse o kadar cabuk cikar.- 3-4 ay sabret ve pozitif ol. Cikmayacagini dusundugun gunler olacak ama sagligina dikkat ettigin surece boyle birsey olmayacak; ekilenler cikacak.- Sen ucuz yirtmissin. Cevrende ekim dusunenler varsa muhakkak bilgilendir ve bu hataya dusmelerine izin verme.
120-150.günde anca bu şekilde düzelen donörler gördükçe 1 ay da bu duruma gelen donör görünce herkes şaşırdı doğal olarak..bende öyle yara bere içinde gezmedim ama doku küsmesine bağlı kayıplar yaşadım.120 ye kadar zor toparladı..hala sağ kulak üstünde belli izleri var.
şok dökülmeden sonra deri iyileşir yani herkesde olagan bişey folüküller derinin altında çıkarlar
14.gün ekim yapılan alan 1.fotoğraf ekim yapılan alan flashsız 2.fotoğraf ekim yapılan alan flashlı çekim
Alıntı yapılan: Hintell - 20 Aralık 2017, 15:18:48şok dökülmeden sonra deri iyileşir yani herkesde olagan bişey folüküller derinin altında çıkarlarTeşekkr ederim içim rahatladı biraz daha
Alıntı yapılan: ozi3838 - 21 Kasım 2017, 13:48:4014.gün ekim yapılan alan 1.fotoğraf ekim yapılan alan flashsız 2.fotoğraf ekim yapılan alan flashlı çekimEkiminiz hayırlı olsun.
Valla Arenamedin iyi ekimlerinden,ama ilk ekimden sonraki donö görüntü bile bunların nasıl çalıştığını gösteriyor...şimdilik arada boşlukların var donörde ama hayırlısı...