Biraz geriden alayim sureci, daha once de sitede paylasmistim.
Ekli fotograflar sirayla:
- Ekim oncesi
- 10. gun yikama sonrasi yaralar. O fotografta gorulen yaralarin yerinden sac cikisi olmadi.
Ekim ve sonrasi14 Mart 2017'de Etiler Esteworld'de yaptirdim ekimi. Oncesinde guzel ornekler gormustum, cok yakin arkadasim yaptirmisti ve 10. ayinda her sey mukemmel gorunuyordu. Ben de cok arastirmadan(buyuk hata) biraz ani bir kararla kalktim gittim, 2 gun kaldim, ekim oldu ve ilk yikamadan sonra geri dondum.
Ekim oncesi 1700 graft yeter dendi, sonra nedense 2400 graft ekildi (oyle soylendi). Ekim sirasinda cok kanamam oldu ama hep iyi bir sey olarak yaklasildi buna (kan dolasimi iyi vs). Sigaram alkolum veya kullandigim bir ilac yok. Ekimi takip eden gunlerde de ara ara kanamalar oldu, cok dikkatli olmama ragmen.
2. Ekim sart ama nerede?Su an iste 2. ekimi yaptirabilecegim bir yer ariyorum ama gordugunuz gibi risk alacak luksum ve niyetim yok. Bu yuzden Koray Bey'e ektirmek istedim. Hintell'in dedigi gibi 4 ay 7 ay bunlar cok kisa sureler tabi anliyorum. Ancak bir yandan da gunler geciyor, her gun ofise gidiyorsunuz bir suru insanla tanisip konusuyorsunuz, insanlarin caktirmadan saciniza bakmaya calistigini farketmek cok kotu.
Hair PigmentationBu arada acik kalan bolgelere gecici cozum icin Hair Pigmentation denen olayi da dusundum, bu isi iyi yapan Vinci Clinic diye bir yer gidip gorustum. Normalde de zaten cok kisa kullaniyorum sacimi o yuzden 2-3 numara yaptigimda cok farkedilmeyebilir diye. Ektirmekle ayni sey degil tabii ama ektirene kadar gecici olarak idare etmek icin. Su an hala kararsizim, zira hem o boyanin sonraki ekime etkisini bilmiyorum hem de Turkiye'de ekim yaptirmaktan daha pahali bu is burada.
vinciscalppigmentation.com
Tekrar herkese degerli yorumlari icin tesekkur ediyorum. Bu isten hayirlisiyla kurtulursam Londra'ya forumdan gelen herkese Thames'te bira / kahve ismarlayacagim