Gönderen Konu: Tahmini greft miktarı ve donör yeterliliği  (Okunma sayısı 372 defa)

Kel888

• Yeni üye
  • *
Tahmini greft miktarı ve donör yeterliliği
« : 17 Nisan 2023, 22:53:20 »
27 yaşındayım dökülme 18 yaşında başladı ve son 2 senedir sabit herhangi bir ilaç kullanmıyorum, sizce bu açıklık kaç greft ile ve kaç seans ile kapanır?
Donör bölge yeterli mi? Değilse sakaldan da aldırarak tamamen kapanmasını istiyorum, mümkün müdür?
Ekimden önce DHT azaltmak için Dutasterid'e başlasam Ekim için bir faydası olur mu?

Dönörün makine ile saçı sıfırladıktan sonraki hallerini de ekledim

Roninn3

• Hero Member
Ynt: Tahmini greft miktarı ve donör yeterliliği
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2023, 23:26:55 »
donör fena değil yalnız açıklığın çok fazla olduğu için iki seansta ektirip sakal desteğide olsa iyi olur .greft sayısına gelince iki senas toplam 6 bin greft işini iyi yapan bir merkezde güzel sonuç alırsın ama şu da var alan ne kadar kestirmek güç fotolardan ,kafa yapın küçükse aynı sayıda greftlerle daha sık bir sonuç alabilirsin belki.

Kel888

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2023, 23:32:27 »
Daha uzunken çekilmiş bir fotoğraf daha buldum belki alan daha iyi görünür böyle, benzer ekimler yaptıranlardan klinik tavsiyelerine de açığım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2023, 23:38:38 »
 finasterid kullan 6 ay sonra ektir donor iyi dahada iyi olsun açık alan çok medeks iyi kapatıyor açık alanları 2 senansta sakal destekli 4000 alsa ilk senasta 2.seanstada sakal falan o kadar ona yakın alsa kapatabilir.aslında o kadarda değil 6000 6500 e kapar.ilaçta biraz fayda etse işin kolaylaşır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2023, 01:08:43 »
dökülme sabitlenmiş gibi görünüyor tek seanstada kapatabilen yerler var bu tarz açıklıkları ama sen genede işi sağlama al iki seans yaptır bence.
ekim yeri olarakta şehir tercihini ve bütçeni yazarsan deneyimli arkadaşlardan bu doğrultuda öneri gelebilir dostum.

Kel888

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2023, 01:41:41 »
Balıkesir, Bursa, Istanbul'daki klinikler uygundur, şu anda piyasa ne durumda hiç bilmiyorum fakat çok ucuza kaçmak istemem. Tecrübeli, benzer ölçekte referans ekimleri de olan, cep de yakmayan bir klinik tercihimdir. Tek seferde olsun diye bir tercihim yok, greftler dışarıda ne kadar kısa kalırsa o kadar iyi olur.
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2023, 01:51:22 Gönderen: Kel888 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2023, 01:47:05 »
selamlar iki tane saç ekimine ihtiyacın var bu açıklık 1 ekimle kapanmaz o ve donör bölgeni açıklığın fazla olduğu için doğru kullanmak gerekir

ilk ekim bu şekilde planlanmalı  tepe  ekimi 1 sene sonra sakal destekli yapılmalı

donör güzel ilk ekim 4000 greft  yeterli

uygun ve kaliteli ekim merkezleri

şahin çelik
medeks
ahmet tosun
akl
bunları araştırabilirsin
Global Moderator

Kel888

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2023, 02:00:18 »
2 aya ektirmeyi planlıyorum dutasteride başlayayım mı?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2023, 02:02:01 »
 dutastaride ağır gelir finasterid iç.al proscar 5 e bol parcacıkları kapalı kapta sakla iç.basla.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kel888

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2023, 02:08:39 »
Hangisi daha etkili olursa ona başlayayım yan etki olursa geçiş yaparım diyorum

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2023, 02:15:40 »
Hangisi daha etkili olursa ona başlayayım yan etki olursa geçiş yaparım diyorum
ben dutasteride kullanıyorum ve size karşı açık olacağım. yerinizde olsam ekim sonrası finasteride dahi kullanmam
saçlarınız döküleceği kadar dökülmüş zaten hele ki dutasteride hiç gerek yok
donör bölgeniz ilk fotoğrafta oldukça sağlıklı ve güzel gözüküyor ilaca gerek duyacağınızı zannetmiyorum
ha ben güçlendireceğim kalınlaşsın diyorsanız da finasteride yeterli ama kesinlikle zorunlu değil fazla bir şey kaybetmezsiniz kullanmayıp
ilk ekimle ön bölgenin sizi mutlu edeceğini düşünüyorum. ikinci ekimle de tepe bölgesini elden geldiğince kapatmaya çalışırsınız
dutasteride saç dökülmesi çok erken başta başlayan ve süratle kayıp yaşayanlar için iyi bir ilaç sizin döküleceği kadar dökülmüş iyi ki

Kel888

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2023, 02:34:05 »
Benim korkum DHT ekilenleri de döker diye, o kadar zahmete girip 5 sene sonra dökülürse üzer. Donöre yapacağı etkiyi çok önemsemiyorum, belki ikinci seanstan önce katkısı olurdu ama şu an bence de iyi durumda.
Nasıl etkili mi dutasteride, yan etki ve fayda durumu nasıl sizde?

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2023, 02:42:36 »
Benim korkum DHT ekilenleri de döker diye, o kadar zahmete girip 5 sene sonra dökülürse üzer. Donöre yapacağı etkiyi çok önemsemiyorum, belki ikinci seanstan önce katkısı olurdu ama şu an bence de iyi durumda.
Nasıl etkili mi dutasteride, yan etki ve fayda durumu nasıl sizde?
yan etki yok etki de şuanlık yok en az 1 sene kullanılmalı
donör bölgedeki saçlar dht'ye çok daha az duyarlı yani ekilenlerin ileriki senelerde dökülmesi için ensenizdeki saçları da kaybediyor olmanız gerekmekte
tamamen 0 saç kellik durumu yani. çok çok nadirdir

Kel888

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 21 Nisan 2023, 13:23:40 »
yan etki yok etki de şuanlık yok en az 1 sene kullanılmalı
donör bölgedeki saçlar dht'ye çok daha az duyarlı yani ekilenlerin ileriki senelerde dökülmesi için ensenizdeki saçları da kaybediyor olmanız gerekmekte
tamamen 0 saç kellik durumu yani. çok çok nadirdir

Bilimsel verilere göre ekilen saçlar yine gidiyor o yüzden DHT baskılayıp microneedling yapmak gerek. Şimdiden DHT baskılayıp dermaroller ile de ekim yapılacak bölgeye biraz can suyu vereyim diyorum. Tüm süreçte de aynı ışık ve 6 aylık iyileşme sürecinden sonra aynı saç uzunluğunda çıkışı fotoğraflayıp arşivlerim belki başkalarına da  katkım olur, malum berbat bir şey saç dökülmesi anca yaşayan bilir.

İngilizce bilenler izleyebilir, kanalda güzel derlemeler var
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2023, 13:30:16 Gönderen: Kel888 »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 21 Nisan 2023, 13:57:24 »
 ekilen saç arkadaki ömrü kadar yasar ilaçla yuzde 40 baskılarız ekimciler kat kat  buyuk gosteren gozlukler takıyor arkadan minyatirazyondan etklenmemiş saçlar alırlar.buda genelde 2 kulak arasındaki saçlar oluyor.

Facebook Twitter Instagram