Saç Ekimi Sonuçları
Birde haftaya askere gidicem 26 gün kalıcam. Ekim bölgesini makina ile traş edebilirmiyim sorun olurmu? Ve 26 günlük süre boyunca askeriyede kep takmam sorun olurmu?
Hocam askere gitmeden kendi berberinizde traş olun orda kasabın birine verirler makinayı kafa derinize sürer dikkatsizce mikrop falan kaptırır.kep mecbur takacaksınız müsait ortam oldukça havalandırın en azından saçınızı.Şimdiden hayırlı teskereler size.
Öyle yapmayı düşünüyorum. Süreç nasıl gidiyor sizce çıkışlar vs daha çıkarmı? Teşekkür ederim
Gelişimin devam ediyor donör iyi toparlamış 6 cı ay da baya gelişmiş olur askerde vakit buldukça şapkanı çıkar kafan hava alsın
çıkışlar sürece göre iyi bence üstelik ekim öncesi alanda pek saçın yokmuş bunuda göz önünde bulundurmak gerek .süreci hızlandırmak isersen minoxil sprey bu konuda çok iyi.
Hintell hocamda söylemiş gerçi ama dediği gibi daha çok erken hocam 6.aya inşallah kapatıcılık artar yeni çıkışlar da olacaktır ayrıca.ardından saç telleri kalınlaşır ben son dönemde çıkan saçların kalınlaşdığını farketmeye başladım mesela benimde ince tellidir saçlarım fakat yeni çıktığı halinden daha kalın şuan tararken tarak akıp gitmemeye başlıyor yavaş yavaş yani ordan anlıyorsunuz kalınlaşdığını.