gecen konularda gordum hocam bir daha soran olursa verirsin .unuttum şimdi konuyu
birçok eczane araştırdığımı ve yurtdışından loniten getirebilen sadece bir yer bulduğumu söylemiştim
temin edebilen yerin adı da pelit eczanesiydi ama aşırı pahalıydı. 2.5mg 30 tablet 2000 lira 1 aylık
topikal finasteride konusu vardı orda da birçok eczane majistral kür yapabiliyor demek istemiştim. cerrahpaşa nur eczanesi de bir örnek ben sadece oral minoxidillerine güvenemiyorum etkinliği konusunda. ayrıca burada reklam yapmaları ilginç farklı hesaplar kullanarak. saç forumunda ürün tanıtmaları doğal fakat tek bir konu açıp ürünlerinin reklamını yapmaları yeterli fakat farklı farklı konularda sanki reklam yapmıyorlarmış gibi kendi ürünlerini anlatmaları tuhaf açıkçası
ayrıyeten finasteride için topikal bence çok saçma. deriden emiliyor zaten. kendi dediklerine göre yan etki ihtimali daha azmış. lipozomal formu hariç onun daha az yan etkiye sahip olduğunu okuduğumu hatırlıyorum da o fiyata bence hiç değmez. lipozomalin artısı deriden daha kolay ve daha iyi emilebilmesi
onun dışında isim vermediğim bir yer hatırlamıyorum