protein tozlarına hiç hakim değilim.hayatımda bir kere bile kullanmadım.ama yurtta kalacak birisi için dediğin gibi en mantıklısı bu görünüyor
yurtta en kötü 2 günde bir hayvansal protein çıkıyordur herhalde.o kadar da değildir diye düşünüyorum.ek olarak protein tozuyla da olayı kapatırım
protein tozunu sadece spor sonrası (2 veya 3 günde bir) kullanırım
sence bana aylık maliyeti ne kadar olur?
kreatin hakkında saç dökülmesine negatif etki bıraktığını söyleyenler çok var.
bewolf harici diğer markalarda kreatin oluyor mu yani?
bewolf hariç çoğu markada kreatin bulunuyor. 2500 gram protein tozu 700-800tl. 70-76 servis. her gün 2 servis alırsın, 35-38 gün yeter, maaliyetine 750tl diyelim günlük yaklaşık 20tl
hergün kullanmanı öneririm. kaslar antrenmanla hasara uğrarlar ve dinlenmeyle büyürler. dinlenme günlerinde protein tüketmen gerekiyor. bence o kadar pahalı değil karşılayabilirsin
ama fiyatı senin için fazlaysa 2 günde bir kullan sıkıntı yok o zaman da günlük 10tl yapıyor
ayrıyeten vücut genetiğimiz harika değilse (vücut genetiği iyi olanlar vücutlarında doğuştan myostatin hormonu düşük olan insanlar. myostatin insanda kas gelişimini kısıtlayan ana hormon) etkileyici bir vücut yapmak için peptid veya anabolik steroid gerekiyor maalesef. diğer türlü oldukça zor.
burada bana katılmayacak olanlar olabilir onlardan sadece kendileri denemelerini istiyorum hem iyi miktarda kas kütlesi inşa etmek hem de yağsız olmak için kaç sene çalışmaları gerekecek acaba
enjekte testosteron maaliyet olarak daha ucuz olsa da yan etkileri oldukça fazla en belirgini de zaten saç dökülmesi her ne kadar anti androjenler kullanıldığında risk azalsa da hala tehlikeli
peptidlerin eğer kişi kanserse kanser hücrelerini büyütme riski dışında şuan araştırmalarda herhangi bir yan etkisi bulunmuyor ki igf-1 lr3 ve follistatin 344 saç açısından oldukça faydalı peptidler
peptidlerin sıkıntısı ise maaliyetinin yüksek olması ve hergün enjekte edilmesinin gerekmesi
sana tavsiyem bu sporu doğal yaptığın için beklentilerinin yüksek olmaması ve çok kasmaman. yeterli protein tüketsen bile genetiğinin izin verdiği sınıra yaklaşman bile uzun seneler alacak
zaten mevcut halini sevdiğini söylemişsin bu iyi bir şey.
odaklanman gereken progressive overload yani kaldırdığın ağırlıkları arttırıp daha da güçlenmeye çalışman bu sayede kaslarımız büyüyecek yoksa hep aynı yerde kalırız
bu arada amacım steroidlere özendirmek değil. saç dökülmesi yan etkisi en hafifleri arasında belki de. sadece beklenti düşük tutulmalı. her spor sayfalarında veyabaşka yerlerde gösterilen sporcuların istisnasız hepsi anabolik steroid kullananlar oluyor sebebi ise belli. insanları doğal olarak onlar gibi olacaklarına inandırmak. bazıları ise olayı erkenden kavrayıp büyük bir yanlış yapıp erken yaşlarda steroid kullanıyorlar.
ana mesele ya beklentiyi normal bir seviyede tutmak, ya da işi ciddiye alıp artıları eksileri ortaya koyup hormon kullanmak. kaldı ki uygun dozajlarda o kadar sıkıntı olacağını da zannetmiyorum