kanka finas dhtyi %40 baskılıyor deniliyor ama redditte bazılarının finas ile açık alanı bile kapattığı görülüyor
onları doğru kabul edersek finastan katbekat daha ağır olan dutas kullanmanın anlamı ne
bunu google'a yazsan 5 dakikada aradığın cevaba ulaşırsın burada sormanın maksadı ne ben anlayamıyorum insanları
erken yaşta başlayan agresif dökülmelerde kıl foliküllerinin androjenlere duyarlılığı normal saçı dökülen insanlardan bile daha fazladır bundan dolayı erken dökülme yaşarlar
dutasteride günlük 0.5mg saçlı deride %51 dht baskılar ve vücutta ortalama olarak %94.7 baskılar finasteride ise scalpta %40 kanda %70
dökülme agresifse finasteride yeterli olmayabilir. dht'nin her yüzdesi saçları oksijensiz bırakıp öldürecektir
senin o dediğin açık alanlarını kapatan insanlar ya minoxidille kullanıyordur ki %90'dan fazlası öyledir
ya da hyper responder dediğimiz şanslı insanlardır. yine %90'ımızdan fazlası öyle değildir
dutasteride aylarca kullanıyorum sıkıntı yaşamadım yaşarsam da finasteride geçerim
soru sormadan önce redditte veya en azından bu forumda aratın sorumun cevabı var mı diye.
ben sadece bulamadığım soruları sorarım bilen varmıdır diye ki reddit bilgi okyanusu zaten önce orada araştırırım