Yada mantıken böyle düşünüyosak senin kullandığı n oral minox cinsel etki gösterdi mi hiç yan etkisiz bi işi neden halledemiyosak
aslında ergenlik çağının kapatılıp büyümenin de sonlanmasıyla beraber (ortalama 20 ila 22 yaş aralığında olur) saç dökülmesi de bu yaşlarda başladıysa finasteride kullanmanın herhangi bir yan etkisi olacağını sanmıyorum.çünkü dht denen hormon en fazla bu çağda lazım oluyor.bundan sonrası için seviyesinin az olmasının pek bir zararı olmaz
ama bazılarının dökülmesi duck gibi 17 yaşında falan başlıyor.bu defa ergenliğin bitmesini beklersen de saçlar için iş işten geçmiş oluyor
kısaca vücut büyüme işlemlerini yerine getirdikten sonra tedaviye yönelinirse bu işi yan etkisiz kapatırsın.bu dediklerim fin içindi fakat oral min bana göre kısa vadede olmasa da uzun vadede tehlikeli bir ilaç.vücudun bu atraksiyona uzun süre tepkisiz kalacağını sanmıyorum
duckın kullanmasına da gerek yok aslında ekim zaten ilerleyen zamanlarda tepeyi kapatır.ek olarak dut da kullanıyor daha ne olsun