Güzel ilerliyormuş güncel foto yokmu
Merhaba, çok uzun zamandır siteyi aktif olarak takip edemedim.Bundan dolayı süreç hakkında da bilgilendirme yapamadım.Şu an paylaştığım fotoğraflar 16 haziran tarihinde çekildi yaklaşık 14.aya denk geliyor süreçte.
Açıkçası beni rahatsız eden konular var.
1)4500 greft istediğim yoğunluğu kesinlikle vermedi.
2)Kafamın tepesinde sol tarafta ekim yapılırken es geçilen bir alan var.Bariz şekilde belli oluyor ve asla orada saç çıkmadığı için orayı kapatamıyorum.Ekim günündeki fotoğraflara da dikkatli bakılınca o alanın es geçildiği belli oluyor zaten.
3) Dönör bölgem çok iyi de diyemem kötü de diyemem ama zaten çünkü bence ekim öncesi de dönör bölgem zayıftı zaten.Ama şu anki hali 2. Bir ekim için veya düzeltme operasyonu için bile beni korkutuyor açıkçası.
4) Vertex bölgesinde baya bir açıklık var ama bunu baştan paylaşmışlardı benimle ekim öncesi orayı kapatamayacaklarını ve bunun için ikinci bir operasyonun şart olacağını bu yüzden bu konuda herhangi bir şikayetim yok.
5) Ön çizgi de açıkçası beni rahatsız ediyor çünkü saçlarım bur tuhaf duruyorlar böyle tel tel gibi on çizgi de sadece sık ve doğal bir görünüm yakalayabilmek adına tamamen olabildiğince geride tutmak istediler ve bende tamamen Medeksin sahibine bıraktım çizgi işini.
Ama madem böyle bir ön çizgi olacaktı neden bu kadar geriden tuttuk.
Son olarak toplamak gerekirse de özellikle son 2 3 aydır çok şiddetli dökülme başladı ekim bölgesinde.
Forumdan bugün Hintell in önerdiği alpecin şampuanı gördüm en kısa sürede ona başlamayı düşünüyorum.Onun dışında kullanıp fayda aldığınız her tavsiyenizi öğrenmek isterim.