Konu disi ama her kelimenin bas harfini nasil buyuk harf yapabiliyorsun yada neden yapiyorsun merak ediyorum:)
Aslında Bu Benim De Merak Ettiğim Bir Konu, Konuyla İlgili Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlar Vardır Belki.. Bundan Kurtulmanın Bir Yolu Olmalı.. 😂
Psikolojik Bir Tür Takıntı, Nette Araştırınca Bu Aşağıdaki Sonuçların Çıktığı Durumdur.. 😂
Bu ve Benzeri Durumlarda olan kişilerin, çevrelerindeki objelerin konumları ve düzenleriyle ilgili takıntıları vardır..
Bi Arkadaşımım Kız arkadaşında Yaşadığı bir olay.. Sol tarafına yapılan herşeyi... (öpmek, okşamak, mıncıklamak, ellemek, vb..) Hoşuna gitmesede aynını sağ tarafına da yapılmasını istemesi.. 😂
Dolaptaki gömleklerin hepsinin aynı yöne bakma zorunluluğu (askıların acık tarafları dahil) Kağıt paralarda atatürkleri üstüste getirme zorunluluğu, kütüphaneye kitap yerleştirirken hepsinin sola yatık olması (aslında bu faydalı kafanızı bi defa sola yatırınca butun kitapların adını okuyabiliosunuz), Vesaire..
En kotusu ise alınan ayakkabı çiftinden sol olanı ayağıma tam otururken sağ tekinin biraz ayağınızı sıkması sonucunda "ben simetrik diilim" gibi korkunç bir düşüncenin bünyeyi sarması.. 😂
Yolda gıderken sol ayagınızın kaldırıma carpmasından sonra, sağ ayağınızın aynı bölgesini başka bi yere aynı şiddette vurmanızı sağlayan hastalıktır.. sol ayağınızın darbe gören yerindenki acıyı bu sekilde iyileştirebiliceğinizi düşünür ve bunda da başarılı olursunuz.. 😂
Aslında Neden, Ve Ne Zaman Ve Ne Şekilde Başlayacağını Bilmediğiniz Bir Çeşit Takıntı Hastalığı..
😂