İltihap oluşmuş anlında sivilce gibi lenf bezi de de şişmiş kulağının altında ki alarm vemiş antibiotik alman gerekebilir bir konuş şahin beyle ekim alanında değil o konu da sorun yok alerjin olabilir verilen sıvılara karşı
Evet kulak lenf bezinden dolayı şişmiş olabilir. Bunu düşünmemiştim.
Şişlik için başından beri ekim merkeziyle görüşüyorum. Bu görüşmelerle genelde Ergin Bey ilgileniyor.
Şişliğin hikayesine gelecek olursak kısaca anlatayım. Resimlere baktığımda ben şişliği bir gün sonra duştan sonra farketmişim. Bundan 1 hafta önce 3 Mayıs'ta başlamış. Ertesi gün Perşembe günü şişliği farkedince ekim merkezine çok da net olmayan bir resim attım ama sivilce olabileceği söylenip masaj önerildi. O gün ilk defa ufaktan 2 tane siyah nokta oluşmuş. Ayrıca kulak etrafında da şişlik vardı. Daha sonraki günler bu şişlik biraz daha büyüdü. Siyah noktalarsa daha da büyüdü. En son Pazar günü şişlik maksimum noktaya ulaştı. Pazartesi günü alnımdaki şişlik inmeye ve etrafı kızarmaya başladı ama ve kez de kulak etrafı iyice şişti. Devam eden günlerde kulağımın etrafındaki şişlikler ve alnimdaki hızla iniyor. Alnımdaki şekilden şekile giriyor ve kaşınıyor.
Ekim merkeziyle Cumartesi günü tekrar konuştuğumda krem önerildi, kuruyemişi, yağlı yemeyi ve vitamin ilacını bırakmam söylendi. Bugün tam kremi alacaktım ama ondan vazgeçtik ekimden sonra kullandığım kreme başlayacağım... Sanırım Ekim merkezinin de daha önce karşılaşmadığı bir durum. Yakından incelemek ve içerisindeki sıvıyı çıkarmak için merkeze ısrarla çağırdılar ama İstanbul'da olduğum için gidemedim. Ayrıca cildiyeye görünmemi de söylediler. İstanbul'da randevu bulabilirsem gideceğim.
Ama ben 1 haftaya bu yaranın tamamen iyleseceğini düşünüyorum.
Bunlar da yaranı günden güne değişim resimleri.
Sırasıyla 3-4-5-6-8 Mayıs